Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Xperia Z4 Tablet krijgt prijs van 749 euro

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2015, 12:00 CategorieAndroid

Gisteren kondigde Sony de Xperia Z4 Tablet, de nieuwste premium tablet van het bedrijf, aan. Dit model komt vanaf eind mei naar Nederland en krijgt een prijs van 749 euro mee, zo laat Sony vandaag aan Tablets Magazine weten.

De Sony Xperia Z4 Tablet is, in tegenstelling tot eerdere uitspraken van het bedrijf, geen opvolger van de in 2014 gelanceerde Xperia Z2 Tablet. Dit oudere model blijft voorlopig nog in het assortiment aanwezig, als middenklasser. De Z4 is op verschillende punten verbeterd en wordt met name gericht op zakelijke gebruikers, de gebruikers die Sony probeert over te laten stappen van het verkochte VAIO-merk. De tablet wordt dan ook standaard met een keyboard cover geleverd.

In Nederland krijgt de Xperia Z4 Tablet een prijs van 749 euro mee. Dit is een fors bedrag maar hiervoor wordt de Bluetooth keyboard cover meegeleverd. Ook komt er maar één versie naar Nederland; de 32GB-variant met standaard 4G-connectiviteit. Ook dit is weer omdat Sony zich met name richt op zakelijke gebruikers. Verder beschikt de tablet onder meer over een 10.1-inch ips lcd-display met een 2.560 bij 1.600 pixels resolutie, een Qualcomm Snapdragon 810-processor met acht kernen, 3GB aan werkgeheugen en een microSD-kaartlezer om het geheugen van 32GB uit te breiden. Net als de andere Xperia-modellen is de Xperia Z4 Tablet water- en stofdicht.

Via de website van Sony kan de Xperia Z4 Tablet reeds besteld worden voor een prijs van 749 euro. De levering zou gepland staan voor eind mei.

  • Delen:
Sony Xperia Z4 Tablet
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.