Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tweede aflevering Tales from the Borderlands beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2015, 10:28 CategorieAndroid

Telltale Games heeft aflevering twee van Tales from the Borderlands uitgebracht op Android en iOS, die je vanuit deel één kunt downloaden. In totaal verschijnen er vijf delen van deze verhaalgedreven game.

Tales from the Borderlands: aflevering twee

Houd je meer van verhaalgedreven spellen, check dan de game Tales from the Borderlands. Borderlands is van oorsprong een hybride van de genres rpg en fps, maar is voor dit avontuur omgetoverd tot een point-and-click-spel. Je speelt met twee hoofdpersonages tegelijk, die allebei hun kant van het verhaal vertellen. Op een gegeven moment komen ze op het hetzelfde punt en legt de ontwikkelaar ineens veel meer nadruk op actie dan welk spel van Telltale dan ook. Houd je van een goed verhaal? Check dan Tales from the Borderlands.

In de tweede aflevering van Tales from the Borderlands gaat het verhaal verder waarin we in deel één gebleven waren. Omdat games van Telltale Games het leukste zijn om zelf te ontdekken, omdat het verhaal dan nog fris is, willen we niet te veel weggeven. De twee personages waar je in het eerste deel al mee speelde, doen mee in een race tegen de klok waarin verschillende Vault Hunters, Bounty Hunters, Vasquez en een vreemd monster allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben. Bereid je dus voor op een achtbaan aan plottwists.

De eerste aflevering van Tales from the Borderlands kun je ook nog steeds downloaden, mocht je nog niet aan het avontuur begonnen zijn. Die aflevering kost op Android 5,64 euro en op iOS 4,99 euro. Je kunt er vervolgens voor kiezen alle afleveringen los te kopen, maar wanneer je toch al van plan bent het complete seizoen te spelen omdat je weet dat Telltale Games goed werkt aflevert, kun je net zo goed kiezen voor de seizoenspas. Op iOS kost deze je eenmalig 14,99 euro, terwijl je op Android 12,18 euro kost. Check de game via de onderstaande links.

  • Tales from the Borderlands
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.