Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Volg het Apple (Watch) event live

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2015, 14:32 CategorieApple

Vandaag is het weer zover; rond een uurtje of 18:00 zal Tim Cook zijn zeepkist opklimmen en de wereld meer vertellen over de nieuwste producten van Apple. Het lijkt bijna zeker te zijn dat de focus vanavond vooral op de Apple Watch ligt, maar wie weet heeft Apple meer in het verschiet. In dit artikel lees je hoe jij het nieuws het beste kunt volgen vandaag.

Het Apple Spring Forward Event

Om 18:00 Nederlandse tijd zal het event beginnen. Vandaag is de dag dat in Amerika de zomertijd weer ingaat en de timing lijkt dus een leuke verwijzing te zijn naar het horloge waar Apple vandaag hoogstwaarschijnlijk meer over gaat vertellen. Ook “spring” is natuurlijk mogelijk een verwijzing naar een klokje (veer in het Nederlands). Naast meer informatie over de mogelijkheden van de Apple Watch verwachten we vooral informatie over de beschikbaarheid van de verschillende edities en informatie over prijzen. Natuurlijk willen we ook graag weten of het horloge vanaf dag één ook in Nederland beschikbaar gaat zijn. Aangezien het horloge relatief veel gebruikmaakt van Siri en in de volgende versie van iOS Nederlandse Siri ondersteuning zit kan het zomaar zo zijn dat wij vanaf dag één al aan de beurt zijn.

Andere producten waar we mogelijk meer over te weten komen vanavond (in volgorde van waarschijnlijkheid):

  • Nieuwe 12 inch retina laptop
  • Apple TV (een kastje, geen scherm)
  • iPad mini 4

Maar als we eerlijk zijn denken we eigenlijk vooral iets over het horloge en de laptop te horen. Maar we kunnen onszelf nog een paar uurtjes voor de gek houden, toch?

Volg het Apple Watch event live

Natuurlijk is de beste plek om het event live te volgen bij Apple zelf. De laatste paar keer is de nieuwe traditie om de events te livestreamen voortgezet en dus kan je rond zes uur met een hoop andere via Apple.com/live de stream openen. Het is altijd wat flauw van Apple maar de stream werkt alleen op Apple apparaten. Je kunt je iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac gebruiken. Met je Android of andere apparaat heb je pech.

Natuurlijk zijn er ook de nodige live-blogs die worden bijgehouden vandaag. Wij wagen ons daar nooit aan en dus sturen we jullie graag door naar de beste plekken op het net. Het beste Nederlandse liveblog vind je op onemorething.nl. Naast een blog verzorgen de heren uit Rotterdam doorgaans ook hun eigen videostreams met commentaren en discussie.

De beste en meest betrouwbare plek, naast de directe livestream, om het nieuws te volgen is wat ons betreft bij het liveblog van The Verge. Hoewel we lang niet altijd fan zijn van de website zijn ze de laatste jaren uitgegroeid tot het meeste stabiele en betrouwbare live blog. Inclusief een extreme hoeveelheid foto’s zodat je maar weinig mist. Ik heb naast de stream zelf in ieder geval die pagina open vanavond.

Het event zal naar verwachting zo’n anderhalf uur in beslag nemen, en nadat wij zelf de informatie hebben verwerkt zullen wij jullie natuurlijk ook van het nieuws voorzien. De verwachting is dat de artikelen zo rond 21:00 beschikbaar zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.