Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wederom nieuwe Asus Fonepad-tablet gespot

Geschreven door
Geplaatst op18 maart 2015, 10:59 CategorieAndroid

Hoewel we ze in Nederland nauwelijks terugzien op de markt lijkt de Fonepad-familie van Asus elders een succes. Dat mogen we immers opmaken uit het feit dat de Taiwanese fabrikant maar nieuwe modellen blijft uitbrengen. Deze week is er een nieuw lied van de familie opgedoken in de database van TENAA.

In Februari kwamen we de nieuwe Fonepad 7 al tegen op de website van Asus. Dit model zou in Taiwan op de markt komen voor een prijs van omgerekend 220 euro. Vandaag komen we een, mogelijk, goedkoper model tegen in de database van TENAA. De tablet krijgt de naam Fonepad 7 (2015) mee en heeft net als zijn voorgangers een formaat van 7-inch.

Fonepad-7-2015-database

De tablet is uitgerust met een ips lcd-display dat een resolutie van 1.024 bij 600 pixels heeft en draait op een dualcore-processor met een kloksnelheid van 1.2GHz. Verder beschikt de tablet over een 2 megapixel webcam aan de voorzijde, een 8 megapixel camera aan de achterzijde, 2GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden, 3G voor mobiel internet en WiFi en Bluetooth 4.0 voor draadloze communicatie.

De Fonepad 7 (2015) draait op Android 4.4 KitKat en kan net als de andere modellen in de serie gebruikt worden om telefoongesprekken te voeren en sms-berichten te versturen. Of en wanneer de tablet naar Nederland komt en wat deze gaat kosten is vooralsnog onduidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.