Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

X-Men: Days of Future Past is nu verkrijgbaar op Android

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2015, 10:27 CategorieAndroid

Vandaag is er een nieuwe Marvel-game uitgebracht in de Google Play Store, genaamd Uncanny X-Men: Days of Future Past.

X-Men: Days of Future Past

De attente bioscoop-bezoekers zullen weten dat dat de titel is van de nieuwste X-Men film, die recent in de bioscoop te zien was. De originele versie voor iOS is dan ook al een tijdje verkrijgbaar, en nu kunnen Android gebruikers ook genieten van de game. Uncanny X-Men: Days of Future Past is een 2D side-scrolling game, met een hele hoop actie en geweld.

Je speelt natuurlijk als één van de X-men, het bekende superhelden-team van Marvel. Je kunt kiezen uit Wolverine, Storm, Kitty Pryde, Colossus, Cyclops, Polaris of Scarlet Witch. Voor de Nederlandse gamers zullen veel van die namen niet bekend voorkomen, maar dat maakt de game niet minder vermakelijk. In de game moet je voorkomen dat de mensen en mutanten slaven worden van robots, door met de superhelden voor je leven te vechten. Net zoals in de film zijn er twee tijdlijnen die je bezoekt, wat de omgevingen en het verhaal fris houdt.

Geheimen

De gameplay is vrij simpel, maar toch zeer verslavend. Je rent van links naar rechts als een soort platformer, terwijl je eventuele vijanden slaat met de unieke skills van elke superheld. Het leuke aan Uncanny X-Men: Days of Future Past is dat er overal geheimen zijn verstopt, die je kan vinden door de levels te verkennen. Alle speelbare superhelden hebben tientallen jaren aan comics-geschiedenis, wat je allemaal kan ontdekken door allerlei verhalen, art en voorwerpen vrij te spelen. Je kan X-Men: Days of Future Past nu voor het zachte prijs van €4,49 downloaden in de Play Store, en natuurlijk de App Store. Er zijn geen in-app aankopen aanwezig, wat veel fans gerust zal stellen.

  • Uncanny X-Men: Days of Future Past
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.