Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer introduceert all-in-one met Chrome OS

Geschreven door
Geplaatst op2 april 2015, 10:42 CategorieChrome OS

Acer heeft gisteren een nieuwe all-in-one computer met Chrome OS aangekondigd. De Taiwanese fabrikant brengt binnenkort de Chromebase met een formaat van 21,5-inch en een Tegra K1-processor op de markt.

Acer Chromebase

De Acer Chromebase is voorzien van een 21,5-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels en een touchscreen. Het scherm heeft volgens de fabrikant een kijkhoek van 178 graden en kan dankzij VESA-ondersteuning aan een muur bevestigd worden.

Onder de motorkap zien we een Nvidia Tegra K1-processor met vier energiezuinige en vier krachtige kernen terug. Deze wordt vergezeld door een grafische processor met 192 kernen. Ook komt de Chromebase met een webcam aan de voorzijde, twee 3 Watt speakers, een HDMI-poort, usb 3.0- en usb 2.0-poorten, Bluetooth 4.0 en WiFi-n.

Acer-Chromebase-1

Acer heeft nog niet alle specificaties van de Chromebase bekendgemaakt en ook is het onduidelijk wanneer het apparaat op de Nederlandse markt verschijnt. Ook over de adviesprijs is momenteel nog niks bekend.

Asus Chromebook Flip

Asus heeft overigens deze week ook een apparaat met Chrome OS aangekondigd. De Taiwanese fabrikant komt met de Chromebook Flip, een convertible die ook als tablet gebruikt kan worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.