Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer lanceert Aspire R 11 (R3-131T) convertible met Windows 8.1

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2015, 21:24 CategorieWindows

Twee hybride Windows 8 tablets, een 8-inch Android tablet en een 10-inch tablet voor het onderwijs is niet voldoende voor Acer. De Taiwanese fabrikant introduceerde vandaag ook een nieuwe convertible. De Acer Aspire R 11 (R3-131T) beschikt over een 360-graden scharnier en een 11.6-inch display.

Acer Aspire R 11

De Acer Aspire R 11 (R3-131T) is een zogenaamde convertible, wat inhoudt dat het scherm dankzij een flexibel scharnier 360 graden gedraaid kan worden. Hierdoor is het apparaat als tablet, als laptop en verschillende modi hier tussenin te gebruiken. Het scherm heeft een formaat van 11.6-inch, een hd-resolutie en wordt beschermd door Gorilla Glass.

Acer-Aspire R 11 (R3-131T)-2

De Aspire R 11 heeft een Intel Pentium-processor met Intel HD Graphics aan boord en kan worden uitgerust met maximaal 8GB DDR3L-geheugen en een 1TB  harde schijf. Een Acer Crystal Eye HD webcam, ingebouwde SD-kaartlezer, USB 3.0- en USB 2.0-poorten plus standaardgrootte HDMI- en VGA-aansluitingen maken deze convertible compleet. Het apparaat draait op Windows 8.1 maar kan gratis voorzien worden van Windows 10 zodra het besturingssysteem beschikbaar is.

Acer-Aspire R 11 (R3-131T)

De convertible heeft een textielprint cover en onderzijde, gemaakt door middel van laseretsen, voor een aantrekkelijk en praktisch uiterlijk dat krasbestendig is en goed vast te houden. De batterij gaat maximaal 8 uur mee en dat is genoeg voor een hele dag mobiel gebruik. De Aspire R 11 bevat de TrueHarmony geluidstechnologie van Acer; een combinatie van innovatief hard- en sofwareontwerp die voor een breder basbereik en minder vervorming moet zorgen. Acer heeft de Aspire R 11 voorzien van een precisie-touchpad dat de Windows ervaringen samenbrengt met touchpadbewegingen en gedrag dat consistent is met een touchscreen, zoomen door knijpen, vegen en scrollen. 

Prijs en beschikbaarheid

De Acer Aspire R 11 is medio juni verkrijgbaar vanaf 399 euro. De convertible is verkrijgbaar in Sky Blue en Cloud White.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.