Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Action Launcher 3.4 nu beschikbaar voor Android

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2015, 11:08 CategorieAndroid

De maker van de Action Launcher drie heeft geluisterd naar z’n gebruikers en heeft een nieuwe versie van de launcher uitgebracht. Er zijn meer dan twaalf aanpassingen gedaan aan de populaire launcher voor Android-smartphones en -tablets.

Action Launcher 3 krijgt nieuwe features

We noemden hem al eerder in onze Android-launchers-lijst: de Action Launcher. Nummer drie, om precies te zijn, want er zijn nog twee andere versies voor deze variant verschenen. Dit is de meest succesvolle van ontwikkelaar Chris Lacy tot nu toe, omdat de beste man ook daadwerkelijk luistert naar wat gebruikers willen. Zo ongeveer dan: wanneer hij een bepaalde functie vaak genoeg voorbij ziet komen, dan overweegt hij de functie te implementeren. In een nieuwe video legt Lacy precies uit wat hij allemaal heeft aangepast.

Zo heb je nu de mogelijkheid om een lange lijst van apps te maken in je app-lade (in stock Android moet je naar links en rechts vegen), kun je de iconen en namen van apps aanpassen van de snelkoppelingen, zijn de lettertypes aan te passen, heb je de mogelijkheid de statusbalk te laten verdwijnen en nog veel meer. Ook zijn er een aantal aanpassingen gedaan aan bestaande functies. Zo kun je bijvoorbeeld je indeling uit een andere launcher overnemen, wanneer je besluit toch over te stappen op de Action Launcher 3.4.

Ben je op zoek naar echt iets anders, denk dan aan de Action Launcher. Deze launcher heeft bijvoorbeeld geen normale app drawer (het menu vol apps dat je tevoorschijn tovert wanneer je op de knop onderaan het scherm, bij die vier apps tapt). In plaats daarvan heeft het een uitschuifbaar menu zoals we die nu vaker tegenkomen in Android 5.0 Lollipop. Het doel van de Action Launcher is om je sneller toegang te geven tot de applicaties die je al hebt geïnstalleerd, met de Covers en Shutters, waarmee je snel mappen en widgets kunt weergeven.

  • Action Launcher
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.