Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple houdt op 8 juni WWDC-presentatie: iOS 9 op komst

Geschreven door
Geplaatst op14 april 2015, 17:26 CategorieApple

Apple heeft bekendgemaakt dat het bedrijf op 8 juni zijn jaarlijkse WWDC-presentatie geeft. WWDC is van 8 tot en met 12 juni. Tijdens deze presentatie laat Apple zien wat het in petto heeft voor iOS en OS X.

Apples jaarlijkse WWDC-presentatie

Tijdens de WWDC (Worldwide Developers Conference) geeft Apple jaarlijkse een presentatie, waarin het bedrijf de plannen voor de toekomst van de besturingssystemen iOS en OS X geeft. Dit jaar vindt de WWDC vanaf 8 juni tot en met 12 juni plaats en Apple heeft zojuist bekendgemaakt dat het de jaarlijkse presentatie op 8 juni gaat houden. Mocht je zelf naar de conferentie willen: kaartjes worden verkocht voor 1599 dollar per stuk (voor alle dagen) en omdat er zo veel animo is, worden bezoekers willekeurige geselecteerd.

Deze conferentie staat in het teken van verandering. Apple heeft dan ook aangegeven dat je alles over de toekomst van beide besturingssystemen te weten komt. Daarmee bedoelt het bedrijf uit Cupertino OS X 10.11 en iOS 9, waar we al eens eerder over hebben geschreven. Wat Apple precies in petto heeft, geeft het bedrijf natuurlijk van tevoren niet vrij, maar weet in elk geval dat er wordt voortgebouwd op de basis die Apple voor zichzelf gelegd heeft en nieuwe manieren aanhaalt voor innovatie binnen bestaande platformen.

Apple geeft ieder jaar een nieuwe versie van haar besturingssysteem uit: iOS. En ieder jaar komen er nieuwe functies bij. Het OS wordt dus steeds uitgebreider en zwaarder en dat betekent dat er meer bugs opduiken waardoor het OS minder goed presteert. Het lijkt erop alsof Apple dat nu wil tegengaan, met de volgende grote update: iOS 9. Hoewel er officieel nog niets bekend is over het besturingssysteem, zijn er nu geruchten opgedoken dat het bedrijf uit Cupertino iOS 9 vooral voor prestatieverbeteringen wil gebruiken.

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.