Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple lanceert tweede iOS 8.4 bèta voor het publiek

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2015, 11:33 CategorieiPad

Apple heeft laten weten een tweede bèta voor iOS 8.4 te hebben vrijgegeven voor iedereen die zich heeft aangemeld voor het bèta-programma. Met de bèta lost Apple een hardnekkig probleem op die te maken heeft met de nieuwe muziek-app.

Nieuwe bèta voor iOS 8.4

Apple heeft bekendgemaakt dat er nu een tweede bèta voor iOS 8.4 te downloaden is voor iedereen die zich heeft aangemeld voor het bèta-programma. De eerste was alleen beschikbaar voor de ontwikkelaars van applicaties voor het platform. Deze update komt ook slechts drie weken nadat de bèta voor iOS 8.3 uitkwam voor iedereen. De update is nu beschikbaar via de traditionele manier (over the air), dus pak je iPhone of iPad er nog eens bij, check of de update is binnengekomen en haal die nieuwe software binnen.

De iOS 8.4 Beta 2 doet een aantal dingen. Als eerste kan het ervoor zorgen dat je je muziek kwijtraakt op je apparaat. Syncen zoals je dat gewend bent brengt de muziek niet terug. Wat wel kan helpen is het knopje opzoeken onder de muziekopties, waarmee je alle muziek kan tonen. Ook krijg je toegang tot een lijst met trending zoekopdrachten wanneer je een nummer opzoekt in iTunes Radio. Daarnaast lost deze bèta tal van problemen op die zijn geïntroduceerd in de eerste bèta, dus je doet er goed aan hem binnen te halen op je systeem.

Een van de grootste en belangrijkste toevoegingen van iOS 8.4 (bèta 1) is een nieuwe muziek-app. Eerder schreven we daar al over, toen er geruchten verschenen dat iOS 8.4 Apples muziekstreamingdienst zou bevatten. Nu is de app ook daadwerkelijk te vinden, hoewel de app nog niet officieel aangekondigd is door Apple. 9to5Mac, dat eerder ook op de proppen kwam met het desbetreffende gerucht, schrijft dat de app waarschijnlijk in juni dit jaar aangekondigd wordt. Lees hier meer over die muziek-app en wat je ermee kunt doen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.