Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus MeMO Pad 7 (ME572C) krijgt Android 5.0 Lollipop-update vandaag

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2015, 11:55 CategorieAndroid

Het heeft even geduurd maar ook gebruikers van Asus-tablets kunnen vanaf nu updates naar de nieuwste versie van Android verwachten. De Taiwanese fabrikant laat vandaag tegenover Tablets Magazine weten dat bezitters van een MeMO Pad 7 (ME572C) de eersten zijn. Zij krijgen vandaag een update naar Lollipop voorgeschoteld.

Mocht je in de afgelopen maanden een Asus MeMO Pad 7 (ME572C) gekocht hebben, één van de beste tablets van dit moment, dan hebben we goed nieuws voor je. Vandaag begint Asus met de uitrol van een update naar Android 5.0 Lollipop, de nieuwste Android-versie. De update wordt Over The Air (OTA) uitgerold en verschijnt automatisch als notificatie op je tablet, mits deze met het internet verbonden is.

Android 5.0 Lollipop staat in het teken van de, volgens Google, perfecte interface op al je schermen. Deze versie van Android is dus geoptimaliseerd voor zowel kleine schermen als grote schermen, en verschijnt dus op zowel smartphones en tablets als mediaspelers en tv’s. Daarbij biedt deze versie een compleet nieuw design dat door Google als Material Design is omgedoopt, en is er ondersteuning voor 64-bit-processors wat het sneller verwerken van intensieve taken mogelijk moet maken.

De Asus MeMO Pad 7 (ME572C) is een 7-inch tablet met een full hd-display en onder de motorkap een Intel Atom-processor. De tablet beschikt over twee camera’s, 2GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer. Vanuit de winkel draait dit model op Android 4.4 KitKat. Lees ook onze Asus MeMO Pad 7 (ME572C) review.

  • Delen:
Asus MeMO Pad 7 (ME572C)
Android Lollipop (5.0)

Reacties

  1. joey
    13 april, 2015 om 10:11

    well. i havent go the update yet on my asus me572c
    i will look at systemupdate option when i am home.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.