Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #92

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder meer een app waarmee je 3D-creaties kunt maken en een notitie-app.

Tinkerplay

3D-printen is helemaal hot en dus mag een app waarmee fraaie 3D-figuren kunt maken natuurlijk niet op je Android tablet ontbreken. Met Tinkerplay kun je deze figuren eenvoudig zelf creëren en vervolgens naar een 3D-printer sturen. De app is zeer gebruiksvriendelijk en bevat voldoende functies en opties om 3D-objecten helemaal naar eigen wens af te stellen. Je kunt creaties vanaf de grond af zelf opbouwen of elementen uit een vooraf samengestelde lijst selecteren.

Tinkerplay

Tinkerplay is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Tinkerplay

Swipes

Notitie-apps zijn er al honderden maar mocht je toch dé app voor jou nog niet gevonden hebben dan is Swipes een interessante suggestie. Met deze app krijg je een overzichtelijke weergave van al je reminders en notities, welke je ook eenvoudig als afgevinkt kunt markeren. Dit werkt met zogenaamde swipes, snelle bewegingen die het gebruiksgemak vergroten. Naar links swipen zorgt er bijvoorbeeld voor dat er reminders voor bepaalde taken ingesteld worden of ze te snoozen. De app is nog niet perfect – een widget ontbreekt nog en de Nederlandse taal wordt nog niet ondersteund – maar Swipes is zeker het proberen waard.

Swipes

Swipes is gratis te downloaden uit de Google Play Store

  • Swipes

Doodle Adventures

In de game Doodle Adventures krijgen de spelers de opdracht om het Doodle Kingdom in oude glorie te herstellen. Dat doe je echter niet op een traditionele wijze, aangezien je niet in de huid kruipt van de held van het verhaal. Want jij bent die held, aangezien jij het personage in de game helpt op zijn reis, door zijn omgeving te beïnvloeden. Wanneer een level begint, krijg je een aantal tools tot je beschikking waarmee je het level kunt manipuleren, om Dudol, zoals dat ventje heet, op weg te helpen. Doodle Adventures heeft 51 levels, is gratis te downloaden en het beste te spelen op een Android tablet.

Doodle-Adventures

Doodle Adventures is gratis te downloaden maar bevat wel in-app-aankopen.

  • Doodle Adventures

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.