Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #93

Geschreven door
Geplaatst op11 april 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app waarmee je je foto-galerij eenvoudig kunt opschonen.

Castro

Wanneer je helemaal in-to de smartphones en tablets bent dan is de kans groot dat je jezelf bezighoudt met de prestaties en de technische kenmerken van je toestel. Eén van de betere apps waarmee je je phablet of tablet compleet kunt monitoren is Castro. Deze app is voorzien van een fraai Material Design en presenteert alle belangrijke informatie in een strak en modern overzicht. De ontwikkelaar belooft toekomstige updates, met onder meer widgets.

castro

Castro is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar biedt wel in-app-aankopen.

  • Castro

Gallery Doctor

De kans is groot dat je je phablet of tablet helemaal vol hebt staan met foto’s en dan is de kans ook groot dat deze een groot deel van je opslaggeheugen in beslag nemen. De app Gallery Doctor helpt je om foto’s die niet nodig hebt of niet wilt op je phablet of tablet eenvoudig te verwijderen. De app kan het opslaggeheugen opschonen en beweert zelfs de prestaties van je apparaat te verbeteren. Handig is dat de app foto’s die dubbel opgeslagen of onscherp zijn meteen detecteert en je dus vraagt of deze verwijderd mogen worden.

Gallery-doctor

Gallery Doctor is gratis te downloaden uit de Google Play Store

  • Gallery Doctor

Pro Landscane Home

Als je creatief bent en graag aan de slag gaat met foto’s en clipart-plaatjes dan is dit de app waarmee je de tijd door kunt komen. Pro Landscape Home maakt het mogelijk om je eigen tuin of plantsoen in te richten door foto’s te uploaden en hierin plaatjes van bomen, bosjes, gras en allerlei andere objecten te plaatsen. Op deze manier kun je zien hoe je het landschap rondom jouw huis het beste in kunt richten. Natuurlijk is het eindresultaat eenvoudig te delen via onder andere social media.

Pro-landscape-home

Pro Landscape Home is gratis te downloaden maar bevat wel in-app-aankopen.

  • Pro Landscape Home

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.