Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #94

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app waarmee al je mail-accounts overzichtelijk samenvoegt.

Mailwise

Hoewel er inmiddels tientallen goede e-mailapps in de Plat Store te vinden zijn is de kans aanwezig dat je dé app voor jou nog niet gevonden hebt. Dan is het de moeite waard Mailwise eens te proberen. Deze eenvoudig te gebruiken en overzichtelijk vormgegeven e-mailapp biedt ondersteuning voor nagenoeg alle e-mailaccounts (Microsoft Exchange ActiveSync, Yahoo, AOL, Hotmail, Live.com, Outlook, MSN, Gmail, GMX en IMAP) en bewaart geen gegevens op eigen servers. Alles wordt bij de gebruiker lokaal opgeslagen. Daarbij worden e-mails overzichtelijk weergegeven, wordt overbodige informatie als een handtekening onderaan de mail automatisch verwijderd en kun je eenvoudig tussen verschillende accounts schakelen middels het hamburger-menu.

Mailwise

Mailwise is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Mailwise

Tetrobot and Co.

Nu de zomerse dagen voorlopig weer even achter ons liggen moeten we onszelf vermaken binnenshuis. Tetrobot and Co. is een ideale app om de grijze dagen door te komen. Dit puzzelspel gaat je niet snel vervelen, vereist het gebruik van je kennis en denkvermogen, en bevat bovendien veel elementen waar je ook nog iets van kunt leren. Het doel is dat je de kleine Psychobot door het Tetrobot-circuit loodst door materie (zoals ijs, water, hout en ijzer) te absorberen of verplaatsen. Het is een hele uitdaging maar zelfs na 50 levels ben je niet verveeld.

tetrobot

Tetrobot and Co. is voor een prijs van 2,99 euro te downloaden uit de Google Play Store

  • Tetrobot and Co

Google Handschriftinvoer

Ben je helemaal klaar met het on-screen toetsenbord op je tablet of phablet? Schrijf je liever uit de hand? Dan is het nieuwe Handschriftinvoer-toetsenbord van Google wellicht wat voor je. Via de app kunnen gebruikers hun handschrift gebruiken in plaats van een standaard toetsenbord. De letters zijn dus vervangen door een groot vlak waarop geschreven kan worden, waarna letters herkend worden. De ondersteuning voor handschriften is zeer breed, Nederlands wordt ondersteund en je kunt zelfs emoji tekenen.

Google-handschriftinvoer

Google Handschriftinvoer is gratis te downloaden uit de Play Store.

  • Google Handschriftinvoer

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.