Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #95

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app waarmee al je gedachten kunt ordenen.

Mindly

Heb je vaak goede ideeën maar heb je nog geen app gevonden waarmee je deze overzichtelijk op ‘papier’ kunt zetten? Dan is de app Mindly interessant. Met deze app kun je perfect brainstormen, je ideeën vormgeven, een project plannen, een speech voorbereiden of jezelf voorbereiden op een vergadering. De app staat in het teken van het organiseren van je gedachten, welke je vervolgens eenvoudig kunt delen, opslaan in de cloud of kunt printen.

Mindly

Mindly is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar bevat in-app aankopen.

  • Mindly

Studystorm

Als je nooit genoeg krijgt van nieuwe informatie en graag dingen bijleert dan is de app Studystorm de moeite waard. Met deze app krijg je toegang tot een grote bibliotheek aan video’s waarmee je meer te weten komt over onder meer wetenschap, biologie, de engelse taal, algebra en natuurkunde. De app is in het engels en ook de informatie in de video’s is alleen in het engels beschikbaar. Daarbij is de app ontwikkeld voor Amerikaanse gebruikers maar ook Nederlandse gebruikers met kennis van de engelse taal kunnen hier aardig wat interessante informatie uithalen. Je betaalt overigens per video.

studystorm

Studystorm is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar voor elke video moet betaald worden.

  • Studystorm

Action Launcher 3.4

Ben je klaar met het standaard uiterlijk van je Android tablet of phablet? Dan kun je een zogenaamde launcher installeren. Hiermee kun je je home screens en app-overzichten een aangepast uiterlijk geven. De maker van de Action Launcher 3 heeft geluisterd naar z’n gebruikers en heeft een nieuwe versie van de launcher uitgebracht. Er zijn meer dan twaalf aanpassingen gedaan aan de populaire launcher voor Android-smartphones en -tablets.

Action-Launcher

Action Launcher 3.4 is gratis te downloaden uit de Play Store maar bevat in-app aankopen.

  • Action Launcher

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.