Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #89

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je gemakkelijk je vakantiefoto’s of projectvoorstel deelt.

Ducktales Remasterd

Ducktales is altijd een van de moeilijkste spellen geweest op de NES-console, en sinds een aantal jaar is er ook een versie van het spel voor de moderne consoles. Vanaf nu kun je Ducktales echter ook spelen via de iPad app, en het spel is nog steeds net zo moeilijk. Lezers van Donald Duck zullen alle personages al kennen: Dagobert Duck gaat op zoek naar schatten, Kwik, Kwek en Kwak zijn ontvoerd en de Zware Jongens zijn nog steeds net zulke grote boeven.

Ducktales Remastered

Ducktales Remastered is te koop voor €9,99, en dus een stuk goedkoper dan de console versie.

  • Ducktales Remastered

Adobe Slate

Adobe Slate is een nieuwe app in de Adobe familie waarmee je gemakkelijk prachtige webpagina’s kunt ontwerpen. Je kiest eerst zelf een van de 11 thema’s. Vervolgens kun je tekst invoegen, en het verhaal een stuk persoonlijker maken door je eigen foto’s toe te voegen. Door de Adobe integratie kun je ook bestanden uit je Creative Cloud importeren. Daarna is het een kwestie van opslaan en delen, waarna je vrienden of zakenpartners een prachtige pagina te zien krijgen met je laatste vakantie foto’s, of bijvoorbeeld een projectvoorstel.

Adobe Slate is gratis te downloaden in de App Store.

  • Adobe Slate

Marvel Mighty Heroes

In afwachting op de nieuwe Avengers-film heeft Marvel de iPad app Marvel Mighty Heroes uitgebracht. In de game bescherm je het Marvel universum en kun je een van de personages van Marvel spelen: zowel de good guys als de slechteriken. Naast singleplayer kun je het spel met drie andere spelers online spelen. Ieder kiest zijn personage en kan nog drie personages meenemen. Wie het best speelt eindigt op de felbegeerde eerste positie op de ranglijst.

Marvel

Marvel Mighty Heroes is gratis te downloaden, maar bevat in-app aankopen.

  • Marvel Mighty Heroes

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.