Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #90

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een nieuwe game van Rovio, de makers van de Angry Birds-serie.

Sky Punks

Sky Punks is de nieuwste van Rovio, het bedrijf dat Angry Birds bedacht en uitgaf. Hoewel Rovio de uitgever is en de game door een ander bedrijf ontwikkeld is, is te zien dat Rovio een vinger in de pap heeft. De game is erg kleurrijk en ziet er dan ook leuk uit. In het spel bestuur je een personage op een soort vliegende scooter, en moet je obstakels ontwijken maar wel zo veel mogelijk muntjes zien te verzamelen. Je kunt het spel opnieuw spelen als je af bent, omdat levels opnieuw gegeneerd worden en dus altijd anders zijn.

Sky Punks iPad app

Sky Punks is gratis te downloaden, maar bevat in-app aankopen.

  • Sky Punks

Snapseed

Fotobewerker Snapseed werd jaren geleden gelanceerd en daarna overgekocht door Google. Ondanks dat er wel geregeld nieuwe functies gelanceerd werden, werd het design nooit bijgewerkt. Dat is nu wel gebeurd, in de grote 2.0-update. Snapseed ziet er nu (in mijn ogen) veel beter uit. De nieuwe interface is even wennen, maar na je eerste foto bewerken voelt de app weer vertrouwd. De Nederlandse vertaling rammelt hier en daar wel wat, en is niet altijd even duidelijk, met opties als ‘afstellen’.

Snapseed iPad app

Snapseed is gratis te downloaden in de App Store.

  • Snapseed

Mortal Kombat X

Warner Bros interactive heeft afgelopen week de app Mortal Kombat X uitgebracht voor de iPad, een game waarin je vecht tegen meer dan 24 strijders. Het spel is ontwikkeld door NetherRealm Studios, en de ontwikkelaar is erin geslaagd om de bekende game naar een prachtige iPad app te vertalen. Interessant is de mogelijkheid tot koppelen met de pc- of console-versie van de app, waardoor je content kunt uitwisselen tussen de versies en dus nog meer uit het spel haalt.

Mortal Kombat X iPad app

NetherRealm Studios is gratis te downloaden.

  • Mortal Kombat X

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Reacties

  1. machteld landman
    13 april, 2015 om 12:18

    Ik mis apps over natuur (wilde, planten, bomen,struiken etc, vogels, insecten enz. Evenals Kunstrubrieken. zie ik deze over het hoofd?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.