Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #91

Geschreven door
Geplaatst op19 april 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een nieuwe game waarin je een detective bent en je moordzaken oplost.

Halo: Spartan

Microsoft, het bedrijf achter de populaire Halo reeks heeft Halo: Spartan Strike en Halo: Spartan Assault beschikbaar gemaakt voor de iPhone en iPad. De eerste app, Halo: Spartan Strike wordt van bovenaf gespeeld en de levels spelen zich af ten tijde van het Spartan Ops Program. Halo: Spartan Assault speelt zich af in de periode van Halo 2 en wordt als een echte first person shooter gespeeld.

Halo Spartan Assault iPad app

De afzonderlijke apps kosten €5,99 per stuk, de bundel waarbij je beide apps koopt kost €9,99.

  • Halo: Spartan Bundle

The Trace

The Trace is niet zomaar een spel die je even tussendoor speelt. In het spel ben je namelijk een detective die drie verschillende zaken moet uitzoeken. Je loopt zelf rond in ruimtes, en onderzoekt zelf bewijsmateriaal. Via een speciaal menu kun je je verdenkingen invoeren, waarna je het plot te zien krijgt. The Trace speel je dus niet passief, en is erg leuk voor fans van bijvoorbeeld Dexter, Flikken Maastricht of andere politieserie’s.

The Trace iPad app

The Trace is te downloaden voor €4,99 in de App Store.

  • The Trace

NLziet

Afgelopen week is het ontwerp van de NLziet app ingrijpend verandert in de update naar versie 2.0. Het design is frisser, en gemakkelijker om doorheen te scrollen opzoek naar je favoriete programma’s. Ook is er ondersteuning voor Chromecast toegevoegd. Je kunt programma’s als favoriet markeren, en stoppen met kijken om later op exact hetzelfde punt weer verder te gaan.

NLziet iPad app

NLziet is gratis te downloaden, maar een abonnement is vereist.

  • NLziet

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.