Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #92

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een nieuwe app voor professionele DJ’s.

Does Not Commute

Does Not Commute lijkt een simpele app als je hem voor de eerste keer opent, maar schijnt bedriegt. Bedoeling van het spel is om verschillende autootjes naar hun bestemming te leiden. Dat doe je echter op een speciale manier: je stippelt eerst de route uit, bekijkt de route en vervolgens plan je de route van de volgende auto. Zodra je vijf route’s hebt gepland wordt de app knap lastig: de auto’s mogen niet botsen. Does Not Commute is een game die je snel door hebt, maar niet snel los laat.

Does not commute ipad app

Does Not Commute is gratis te downloaden maar bevat een in-app aankoop.

  • Does Not Commute

Lost Within

Lost Within is de eerste iOS app van Amazon Game Studios, onderdeel van de bekende Amerikaanse webshops. De app is een horrorgame, en speelt zich af in een oud gesticht. Dat gesticht lijkt verlaten te zijn, maar tijdens het spelen ontdek je dat dat niet het geval is. Om uit het gesticht te ontsnappen moet je op zoek gaan naar aanwijzingen en wegrennen van de monsters. Lost Within is een mooi spel met ook goede geluidseffecten. Spelen met koptelefoon of oordopjes is dus een aanrader.

Lost Within iPad app

Lost Within €6,99 in de App Store.

  • Lost Within

Edjing Pro

Er zijn weinig écht goede DJ-apps te vinden in de App Store, zeker niet voor DJ’s die veel functies verwachten. DJiT, maker van Edjing, heeft afgelopen week Edjing Pro uitgebracht, een DJ app voor professionals, zoals de naam al verklapte. Edjing Pro bevat nieuwe audio effecten, kan audio zelf synchroniseren en biedt uitgebreide handmatige mogelijkheden. Ook leuk: de app is een van de eerste apps die ook werkt op de Apple Watch, waardoor je een nieuw nummer kunt starten vanaf je pols.

Edjing Pro iPad app

Edjing Pro is tijdelijk te downloaden voor €7,99.

  • Edjing Pro

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.