Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze drie games uit maart moet je nog spelen op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2015, 12:28 CategorieAndroid

Deze week behandelen we drie games die in maart zijn uitgebracht en zeker het spelen waard zijn. We houden ons niet aan genres vast, maar kunnen alle drie de genoemde games van harte aanbevelen op je tablet.

Uncanny X-Men: Days of Future Past (4,49 euro / 4,99 euro)

Het is goed om te weten dat de game Uncanny X-Men: Days of Future Past voor mobiele apparaten gebaseerd is op de strip met gelijknamige titel, dan de film die ‘creatief’ om ging met het bronmateriaal. In deze game kun je de controle nemen over zeven X-Men-personages, elk met hun eigen mutantenkrachten. Uncanny X-Men: Days of Future Past is een side-scrolling beat ‘em up zonder in-app-aankopen: je koopt de game dus eenmalig, downloadt hem en kunt net zo lang en zo veel spelen als je wil. Zoals het hoort met dit soort games.

  • Uncanny X-Men: Days of Future Past

FOTONICA (0,99 euro)

FOTONICA is een unieke endless runner op mobiele apparaten. Je speelt in de eerstepersoonsperspectief (dus vanuit de ogen van, in dit geval, de renner): je tapt naar beneden om te rennen, laat los om te springen en houdt je duim op het scherm om een duik te maken. De vector graphics maken de game niet alleen interessanter, maar ook trippy – een soort moderne variant van games als Tempest. De game heeft geen in-app-aankopen, maar wel verschillende levels. Levels met én zonder einde, dus je hebt genoeg te doen.

  • FOTONICA

Boss Monster (gratis)

Boss Monster is een spel waarin jij de eindbaas bent en waar je enkel in kunt winnen wanneer je meer helden dood dan je tegenstander. Je doet dit door het bouwen van onveilige kamers binnen je kerker, ervoor te zorgen dat die kamers veel schade kunnen doen en door ervoor te zorgen dat die helden al dood zijn voordat ze jouw gezicht hebben kunnen zien. Boss Monster zag eerst het levenslicht als fysiek kaartspel, voor vier man, dankzij een succesvolle Kickstarter-campagne. Nu is de game gedigitaliseerd voor Android-tablets.

  • Boss Monster

Ben je op zoek naar meer tips voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.