Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Disney Infinity 2.0 Toy Box nu uit op iOS en Android

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2015, 12:03 CategorieAndroid

Disney heeft een nieuwe game uitgebracht op Android en iOS: Disney Infinity 2.0 Toy Box. Daar speel je met je favoriete Marvel- en Disney-helden. In de game kun je rondrennen in een open wereld en je fantasie de vrije loop laten.

Laat je fantasie de vrije loop in Disney Infinity

De game Disney Infinity 2.0 is al een tijdje uit voor spelcomputers en pc en is vanaf vandaag dus ook verkrijgbaar voor Android en iOS. Disney Infinity 2.0 is een game waar je fysieke poppetjes kunt inladen in een game, door hem op een speciaal platform te plaatsen. De game leest welk personage het is en wat z’n vordering zijn en zodoende kun je overal met je personages spelen, bij iedereen die de game heeft. Net zoals het het vrolijke Skylanders-principe van Activision en de irritant zeldzame Amiibo van Nintendo.

In de Android- en iOS-versie kun je ook die personages en hun vorderingen gebruiken. Helaas is het onmogelijk de poppetjes via een platform in de game te laden, omdat die hardware simpelweg niet bestaat en Disney geen speciale software heeft ontwikkeld om het op een andere manier te kunnen doen. Wat je moet doen is die poppetjes inladen op pc of console of de code op het figuurtje overnemen binnen de app, waarna je hem dus ingame kunt gebruiken alsof het een videogamepersonage is – maar dan eentje die jij helemaal vormgeeft.

Je kunt de game ook zonder die fysieke figuren spelen, maar dan maak je nergens progressie en krijg je telkens een andere held om te besturen. Ook bestaat Disney Infinity 2.0 op Android en iOS enkel uit de Toy Box-mode, mijns inziens de leukste modus, waar je je fantasie de vrije loop kunt laten en kunt maken wat je maar wil (binnen de spelregels van de game). Pas echter wel op voor de in-app-aankopen, want de kosten kunnen hoog oplopen. Disney Infinity 2.0 Toy Box is gratis te downloaden voor beide platformen.

  • Disney Infinity 2.0 Toy Box
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.