Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Does not Commute scheurt de App Store binnen

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2015, 15:38 CategorieAndroid

Does not Commute is een verslavende race-game voor iOS en Android, waarin je chauffeurs zo snel mogelijk naar hun bestemming moet rijden, met een unieke twist.

Does not Commute

De makers van Granny Smith, een game waarin je met een oma een appeldief op de hielen zit, komen met een nieuw spel voor Android en iOS, genaamd Does not Commute. Mediocre, de studio achter het spel, staat bekend om hun innovatieve gameplay-concepten en grappige spellen. Daarom is het ook altijd mooi om te zien dat ze een nieuw spel hebben gelanceerd, want soms is de innovativiteit geheel zoek in de App Store en Play Store. Does not Commute is een strategisch race-spel, wat in het eerste opzicht een beetje lijkt op de arcade-klassieker Taxi.

Het doel van het spel is om chauffeurs binnen de tijd naar hun bestemming te rijden, terwijl onderweg tijdbonussen en power-ups oppakt. Dat klinkt nog makkelijk, en er zijn duizenden spelletjes waarin je dit moet doen, maar het unieke aan Does not Commute is dat je meerdere chauffeurs naar hun doel moet brengen. Het unieke aspect van de gameplay is namelijk dat je steeds een nieuwe chauffeur naar zijn doel moet rijden, maar dat ondertussen je vorige chauffeurs ook nog naar hun doel rijden, langs de route die jij eerder voor ze uitgestippeld hebt. Je wordt dus door je eigen chauffeurs dwarsgezeten, want je mag naturlijk niet tegen de andere auto’s opbotsen.

Zodra je vijf of zes chauffeurs hebt bestuurd wordt het één grote chaos, waarin je uiterst gefocust moet handelen. Je krijgt zestig seconden om alle chauffeurs naar hun bestemmingen te brengen, en onderweg kan je tijdbonussen oppakken. Als je crasht ben je gelukkig niet gelijk af, en kan je met de chauffeur waarmee je bezig was opnieuw beginnen. Dat kost je echter wel een hele seconde tijd, die je later hard nodig gaat hebben. Het resultaat is een verslavende en soms frustrerende game die je lang zal blijven boeien. De game is nu beschikbaar voor zowel iOS en Android.

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Does not Commute
  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.