Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie vechtspellen voor op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2015, 12:14 CategorieAndroid

Deze week behandelen we drie onlangs uitgekomen vechtspellen, fighting games, voor op je Android-tablet en iPad, waaronder Mortal Kombat X. Die game is ongetwijfeld één van de grootste releases op het platform van dit moment.

Vechtspellen voor op je tablet

Hoewel we er misschien niet altijd voor kiezen een vechtspel op een mobiele apparaat te spelen, het touchscreen leent zich niet altijd voor een goede besturing, kunnen we er toch niet onderuit dat Android en iOS onlangs zijn voorzien van die toffe vechtspellen. Zitten we thuis op de bank, dan spelen we liever Mortal Kombat X op de Xbox One of PlayStation 4; zijn we echter onderweg en hebben we een vers opgeladen tablet meegenomen, dan spelen we het liefste één van de drie onderstaande fighting games – waaronder de mobiele versie van MKX.

Mortal Kombat X (gratis)

Mortal Kombat X voor mobiele apparaten combineert vechten en kaarten verzamelen voor een nieuwe ervaring binnen de Mortal Kombat-franchise, nu speciaal ontworpen voor telefoons en tablets. Meer dan 24 strijders vormen de line-up, waaronder legendarische karakters als Scorpion, Sub-Zero, Kano en Raiden en ook geheel nieuwe strijders als Cassie Cage, D’Vorah en Kotal Kahn. Spelers kunnen spullen te verzamelen om hun strijders een upgrade te geven en finishing moves ontgrendelen voor nog meer dramatische, over-the-top Fatalities.

  • Mortal Kombat X

EA Sports UFC (gratis)

Deze fighting game ziet er ontzettend goed uit en is vooral goed speelbaar op een tablet. In EA Sports UFC vind je zeventig vechters die je allemaal kunt trainen terwijl je lekker aan het spelen bent. Je kunt nieuwe tegenstanders en speciale moves vrijspelen door coins te besteden die je in-game verdient. Ook kun je meedoen met live events uit de echte werelden voor exclusieve verdiensten. De game is free-to-play en bevat ontzettend veel in-app-aankoop-opties, oplopend tot 99,99 euro voor één item. Check de downloadlinks hieronder.

  • EA Sports UFC

Fatal Fury Special (0,99 euro)

Tot en met 7 mei is Fatal Fury Special voor zowel Android als iOS voor slechts 0,99 euro te downloaden. De game bevat zestien vechters die zich allemaal al eens eerder hebben bewezen in de arcadeversie van het spel, waar het al een groot succes was voor uitgever SNK. Daarnaast hebben de vechters allemaal hun eigen speciale aanval, de Desperation Move, en bevat het vechtspel een compleet nieuw combosysteem. Mocht je overigens iemand tegenkomen die de game ook heeft, dan kun je via bluetooth het tegen elkaar opnemen.

  • Fatal Fury Special

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.