Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

EA lanceert EA Sports UFC voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2015, 10:04 CategorieAndroid

Speluitgever Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat EA Sports UFC vanaf vandaag verkrijgbaar is voor zowel Android als iOS. Het spel is gratis te downloaden vanuit beide digitale winkels en bevat in-app-aankopen.

EA Sports UFC uitgebracht voor mobiele platformen

De speluitgever Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat er vanaf vandaag een mobiele versie van EA Sports UFC beschikbaar is, voor zowel Android als iOS. Eerder werd de game onderworpen aan een softlaunch, in Canada, Rusland, Zuid-Korea en Singapore. In de twee maanden dat het spel beschikbaar was, heeft het meer dan twee miljoen downloads omgezet, wat natuurlijk genoeg feedback opleverde van EA. EA Sports UFC is de eerste UFC-game van EA sinds de uitgever de licentie heeft overgenomen en kwam eerder uit op Xbox One en PS4.

De mobiele versie van het spel is gemaakt door EA Canada, dezelfde ontwikkelaar die hem maakte voor de huidige generatie spelcomputers. Desondanks speelt EA Sports UFC toch iets anders dan je gewend bent van z’n consolebroer en dat heeft het weer te danken aan andere vechtspellen van de uitgever, die eveneens op mobiele platformen zijn verschijnen, zoals EA Sports MMA (uit 2010) en Fight Night Champion (uit 2011). De besturing van EA Sports UFC is dus gelukkig geoptimaliseerd voor het touchscreen.

De game ziet er ook ontzettend goed uit en is vooral goed speelbaar op een tablet. In EA Sports UFC vind je zeventig vechters die je allemaal kunt trainen terwijl je lekker aan het spelen bent. Je kunt nieuwe tegenstanders en speciale moves vrijspelen door coins te besteden die je in-game verdient. Ook kun je meedoen met live events uit de echte werelden voor exclusieve verdiensten. De game is free-to-play en bevat ontzettend veel in-app-aankoop-opties, oplopend tot 99,99 euro voor één item. Check de downloadlinks hieronder.

  • EA Sports UFC
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.