Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Football Manager Classic 2015 komt naar tablets toe

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2015, 15:05 CategorieAndroid

Sega heeft bekendgemaakt dat Football Manager Classic 2015 naar de tablets toekomt. Je kunt de game straks spelen op Android en iPad. In het spel ben je de trainer van een club en moet je dat team naar de top brengen.

Football Manager Classic 2015

De game Football Manager Classic 2015 verschijnt morgen voor Android-tablets en iPad, zo heeft speluitgever Sega vandaag bekendgemaakt via de officiële website van het voetbalspel. Football Manager Classic werd voor het eerst geïntroduceerd binnen de game Football Manager 2013, waar het spelers in feite en kernachtige ervaring, compleet met de volledige 3d engine, aanbood. Je speelde hetzelfde spel, maar dan een stuk vlotter en sneller – in feite veel meer geschikt voor een mobiel apparaat dat voornamelijk snelle potjes in games toelaat.

Die ervaring komt nu ook daadwerkelijk naar Android-tablets en iPads toe (en zal dus niet compatibel zijn met smartphones en phablets). Je neemt de controle over een echt bestaande club, uit een selectie van 117 teams verdeeld op 51 landen, en helpt ze naar de top zoals alleen jij dat zou kunnen. Nu hoor ik fans van de serie denken dat er al een Handheld-versie van Football Manager bestaat, en dat klopt. Maar daar waar die versie een afgeslankte ervaring aanbiedt (database minder uitgebreid, geen 3d engine), biedt Classic dat niet.

Sega heeft aangegeven dat de game morgen in de Google Play Store en App Store zal staan. Zie je hem na middernacht niet meteen verschijnen, heb dan nog even geduld, want hij komt er echt aan. Helaas is nog niet bekend wat verder de systeemeisen zijn voor Football Manager Classic 2015, maar we weten in elk geval op welke tablets de game zal draaien. We zien enkele populaire tablets op die lijst staan, waaronder de iPad Air (2), de Sony Xperia-, Samsung Galaxy- en Lenovo-tablets. Check de volledige lijst op de website van de game.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.