Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Galaxy Tab S 2 krijgt wifi- en bluetooth-certificaten

Geschreven door
Geplaatst op20 april 2015, 10:09 CategorieHardware

De release van De Samsung Galaxy Tab S 2-modellen komt misschien dichterbij, aangezien de 9,7 inch-tablet twee certificaten heeft gekregen. Het gaat hier om een wifi-certificaat en eentje van bluetooth 4.1, de modernste bluetooth-verbinding.

Galaxy Tab S 2 komt dichterbij

Op 9 april jongstleden heeft Samsung een apparaat met het modelnummer SM-T817V voorzien van een wifi-certificaat. Dat modelnummer lijkt op het nummer dat wel al eerder tegenkwamen in een bechmark, SM-T815. Naast het wifi-certificaat, heeft de tablet ook bluetooth 4.1 gekregen; de modernste versie van de technologie. Naast het bovenstaande modelnummer, zien we ook de nummers SM-T815C, SM-T817V en SM-T817A voorbij komen, die allemaal op verschillende data de bluetooth-certificering hebben ontvangen.

Samsung lanceert wel eens vaker meerdere modellen van nieuwe tablets, dus dit kan hier ook het geval zijn. We weten al een hoop over de Galaxy Tab S 2. Zo heeft het scherm een resolutie van 2048 bij 1536 pixels, met een schermverhouding van 4:3. Onder de motorkap zit naar verluidt een octacore-processor, geklokt op 1,9 GHz – mogelijk gaat het hier om de Exynos 5433, maar dat kan nog veranderen naar een Exynos 7420 zodat ook Samsung straks optimaal gebruikmaakt van de 64 bit processing in Android 5.0 Lollipop.

Verder vinden we een 8 megapixel-camera aan de achterkant (voorheen werd gezegd 7 megapixels) en een 2 megapixel-camera aan de voorkant. Ook vinden we nog 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan intern geheugen onder diezelfde motorkap. Als software krijgt deze tablet Android 5.0.2 mee, waarschijnlijk gecombineerd met de uitgeklede variant van TouchWiz. De tablet krijgt verder alle moderne verbindingen met zich mee, op een barometer, nfc-chip en nabijheidssensor na. Het 8 inch-model krijgt overigens grotendeels dezelfde specs.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S 10.5
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.