Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hisense Sero 8 Pro tablet verschijnt in Europa

Geschreven door
Geplaatst op20 april 2015, 10:20 CategorieAndroid

Hisense, een in Nederland wat onbekend merk, heeft deze week in Europa een nieuwe tablet op de markt gebracht. Het bedrijf komt met de Hisense Sero 8 Pro, een 8-inch Android-tablet met hoge resolutie scherm en quadcore-processor.

De Hisense Sero 8 Pro ligt in diverse Europese winkels voor een adviesprijs van 199 euro en is ook bij één Nederlandse winkel te vinden voor ruim 30 euro meer. De tablet draait op Android 4.4 KitKat-software en beschikt over een 8-inch ips lcd-display met een resolutie van 2.048 bij 1.536 pixels.

Verder is de tablet uitgerust met Bluetooth 4.0 en WiFi 802.11b/g/n voor draadloze communicatie, een Rockchip RK3288 quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen dat met maximaal 32GB uit te breiden is middels een microSD-kaart. Aan de voorzijde zien we een 2 megapixel webcam terug, aan de achterzijde een 5 megapixel camera.

Hisense-Sero-8-Pro

De 4.500mAh accu van de Hisense Sero 8 Pro moet binnen vier uur volledig op te laden zijn en biedt een batterijduur van 10 uur. In onder meer Italië ligt de tablet in de winkels voor een adviesprijs van 199 euro. Wanneer de tablet in Nederland verschijnt voor deze prijs is niet duidelijk. Wel kun je de tablet voor ruim 230 euro bij deze Nederlandse winkel aanschaffen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.