Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor 6 Plus phablet in mei te koop voor 399 euro

Geschreven door
Geplaatst op2 april 2015, 11:12 CategorieAndroid

Vorige maand maakte Honor bekend met twee nieuwe phablets naar Nederland te komen; de 199 euro kostende Honor 4X en de Honor 6 Plus waarvan de prijs nog niet bekendgemaakt was. Vandaag heeft het dochterbedrijf van Huawei laten weten dat de 6 Plus in mei naar Nederland komt voor een prijs van 399 euro.

Honor 6 Plus

De Honor 6 Plus is de ‘premium’ phablet van de twee, uitgerust met een 5.5-inch display dat een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels heeft. Het toestel is voorzien van een HiSilicon-processor met acht kernen en een kloksnelheid van 1.8GHz, vergezeld door 3GB aan werkgeheugen en 16GB of 32GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uit te breiden is.

Honor-6-plus-1

Verder is de Honor 6 Plus uitgerust met een 8 megapixel camera aan de voorzijde, een 8 megapixel camera aan de achterzijde met twee sensoren, Bluetooth 4.0 en WiFi voor draadloze communicatie, en 4G/3G voor mobiel internet. De phablet komt met een 3.600mAh accu en draait op Android 4.4 KitKat-software met daar overheen de Emotion UI.

Prijs en beschikbaarheid

Vanaf mei moet de Honor 6 Plus in de Nederlandse winkels liggen. Het toestel krijgt een adviesprijs van 399 euro mee. Hiervoor krijg je de 16GB-versie.

  • Delen:
Honor 6 Plus
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.