Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor introduceert Pad en Play Pad Note tablets met 3G

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2015, 14:56 CategorieAndroid

Honor heeft deze week in China twee nieuwe tablets aan het assortiment toegevoegd. Het dochterbedrijf van Huawei brengt de Honor Pad en Honor Play Pad Note op de markt. Beide tablets krijgen een aantrekkelijke prijs mee en beschikken over 3G voor mobiel internet.

De Honor Pad is een 7-inch tablet met een weinig indrukwekkende 1.024 bij 600 pixels resolutie. Onder de motorkap zien we een quadcore Spreadtrum-processor met een kloksnelheid van 1.2GHz terug, vergezeld door 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen. Ook komt de tablet met een 4100mAh accu, een microSIM-kaartlezer en 3G voor mobiel internet. De tablet heeft in China een prijs van omgerekend 90 euro meegekregen.

Honor-pad-1

De Honor Play Pad Note is met een formaat van 9.6-inch iets groter en is voorzien van een ips lcd-display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. Onder de motorkap heeft Honor een Qualcomm Snapdragon 410-processor geplaatst, gecombineerd met 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen. Net als zijn kleinere broer beschikt de tablet over Android 4.4 KitKat-software met daaroverheen de EMUI-skin van Huawei, en 3G voor mobiel internet. De tablet gaat in China voor omgerekend 150 euro over de toonbank.

Of en wanneer de nieuwe tablets van Honor naar Europa komen is vooralsnog onduidelijk. Onlangs introduceerde het bedrijf de betaalbare Honor T1 in Nederland.

  • Delen:
Honor Mediapad T1 8.0
Android Jelly Bean (4.3)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.