Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP lanceert nieuwe versies Pavilion x360 convertible

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2015, 10:48 CategorieWindows

HP heeft vandaag in de VS een aantal nieuwe versies van de Pavilion x360 aangekondigd. De Windows 8 convertible krijgt onder meer een nieuwe processor en komt in meerdere formaten.

De HP Pavilion x360 is inmiddels een bekend product in de line-up van het Amerikaanse HP. Deze laptop is een convertible, wat inhoudt dat het scherm 360 graden gedraaid kan worden waardoor het geheel onder meer als tablet te gebruiken is.

De vernieuwde versies van de convertible krijgen schermformaten van 11.6-inch tot 13.3-inch en een resolutie van 1.366 bij 768 pixels of 1.920 bij 1.080 pixels. Voor de audioweergave wordt voor het eerst gebruik gemaakt van de technologie van Bang & Olufsen.

Verder komen de laptops met een Intel Celeron-, Pentium- of Core-processor, minimaal 4GB aan werkgeheugen en een harddisk van minimaal 500GB. Het 13.3-inch model krijgt maximaal een Intel Core i5 Broadwell-processor met 16GB aan werkgeheugen. Qu aansluitingen zijn de laptops voorzien van twee usb 3.0-poorten, een usb 2.0-poort, een ethernet-aansluiting en een sd-kaartlezer.

HP-Pavilion-x360

Het 11.6-inch model krijgt een fanless-design, wat betekent dat er geen actieve koeling vereist is. Bij het 13.3-inch model krijgen alleen de varianten zonder Core-processor dit design. De batterijduur varieert van 8 uur tot 13 uur, afhankelijk van de configuratie.

De nieuwe HP Pavilion x360 convertibles moeten vanaf begin mei in de VS verschijnen voor prijzen vanaf 499 dollar. Wanneer de apparaten naar Nederland komen is nog niet bekend.

  • Delen:
HP Pavilion 11 x360
Windows 10 - Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.