Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Inbox-gebruikers kunnen snoozetijden nu aanpassen

Geschreven door
Geplaatst op1 april 2015, 9:13 CategorieAndroid

Google heeft bekendgemaakt dat Inbox-gebruikers vanaf vandaag zelf de standaard snoozetijden kunnen aanpassen, met een éénmalige bewerking. Vanaf dat moment staan de snoozetijden op dat specifieke tijdstip ingesteld.

Zelf snoozetijden instellen in Inbox

Google heeft vandaag een handige feature aan de evenzo handige Inbox-e-mailapplicatie aangekondigd. Gebruikers hebben namelijk vanaf vandaag de optie om zelf de snoozetijden in te stellen. Je kon al zelf de tijd instellen waarop je het mailtje op een specifieke dag wou terugzien, aangezien de standaard snoozetijden niet altijd toereikend waren. Het vervelende daaraan was dat je wellicht iedere keer dezelfde tijd moest instellen – daar komt nu dus verandering in, aangezien je helemaal zelf de controle over die tijden krijgt.

Je hebt daarvoor natuurlijk wel de nieuwe update voor Inbox nodig. Als het goed is, is die inmiddels al aangekomen op je smartphone of tablet en anders moet je daar nog even op wachten. Heb je de update al ontvangen, dan ga je als volgt te werk. Wanneer je een mailtje op een later tijdstip wil terugzien, swipe je hem van rechts naar links en tap je vervolgens op de optie om je datum en tijd te kiezen. Kies een tijd en als het goed is zie je nu een prompt onderin beeld die vraagt of dit voortaan je standaard snoozetijd moet worden. Wil je dat, geef dat dan aan.

Eind vorig jaar introduceerde Google de e-maildienst Inbox. Met Inbox krijg je toegang tot een aantal functies waar Gmail niet over bezit. Die functies heten Hoogtepunten, Herinneringen en Snoozen. Hoogtepunten is de dienst waarmee je dus allerlei informatie, al dan niet real-time, overzichtelijk op je scherm krijgt, Herinneringen is een veredelde takenlijst en met Snoozen kun je e-mail en Herinneringen uitstellen tot het moment dat jij er aan toe bent. Ook zijn er Bundels, waar je allerlei gelijksoortige informartie opslaat en terugvindt.

  • Inbox
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.