Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad Pro case toont mogelijk design en een extra poort

Geschreven door
Geplaatst op16 april 2015, 14:42 CategorieiPad

We zien voor de lancering van nagenoeg elk Apple-product accessoires opduiken die ons mogelijk iets vertellen over het design en de aansluitingen van het uiteindelijke product maar altijd moeten we dit met een korrel zou nemen. Ook vandaag zien we weer een accessoire voorbij komen, deze keer voor de veelbesproken iPad Pro.

iPad Pro geruchten

De Apple iPad Pro is in de afgelopen maanden diverse keren besproken en als we de geruchten mogen geloven hoeven we niet lang meer op de introductie van deze grotere iPad te wachten. De tablet zou volgens dezelfde geruchten beschikken over een formaat van 12.2-inch of 12.9-inch, draaien op een Apple A8X-processor en voorzien zijn van een 2.560 bij 1.440 pixels resolutie.

Ook zou de iPad Pro over een indrukwekkende 11.000mAh accu beschikken en zou Apple een speciale stylus voor de tablet op de markt willen brengen. Natuurlijk wordt de iPad Pro uitgerust met iOS-software maar er gaan geruchten over een nieuwe multi-task-functie waardoor twee apps naast elkaar gedraaid kunnen worden. Qua aansluitingen wordt de usb 3.0– en usb c-poort veel besproken. Apple zou hiermee de mogelijkheden van de iPad willen uitbreiden en de data-overdrachtsnelheid verhogen.

iPad Pro case

Maar, het gaat om de foto’s die vandaag opgedoken zijn. Op deze foto’s zien we namelijk een accessoire die voor de iPad Pro ontwikkeld zou zijn. De case toont ons het mogelijke design van de grote tablet doet vermoeden dat Apple voor een 12.9-inch formaat kiest. Het design van de tablet zal niet veel afwijken van dat van de iPad Air-modellen maar dan met de toevoeging van stereospeakers aan de onderzijde. Opvallend is de uitsnede voor een extra poort aan de zijkant, wat mogelijk de usb c-poort is die we hierboven besproken hebben.

iPad-Pro-case

Vooralsnog blijft het gissen naar wat we precies van de iPad Pro kunnen verwachten. Apple heeft het bestaan van de tablet nog niet bevestigd maar in juni vindt WWDC 2015 plaats en krijgen we mogelijk de eerste tekenen van leven te zien.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.