Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Joe Danger nu verkrijgbaar op Android

Geschreven door
Geplaatst op20 april 2015, 11:00 CategorieAndroid

Mocht je op zoek zijn naar een leuk, kleurrijk en moeilijk spel voor op Android. check dan eens de race- en stuntgame Joe Danger. In dit spel rijdt je op een motor door een lastig parcours, terwijl je voor de hoogst mogelijke score gaat.

Joe Danger eindelijk naar Android

Joe Danger kwam al eerder uit op PlayStation 3, Xbox 360 en iOS en is van de grond af aan opnieuw opgebouwd voor Android. Joe Danger is een game die vaak vergeleken wordt met Trails, van uitgever Ubisoft. In beide games moet je met een motor een vooraf bepaald parcours afleggen, heelhuids de track overleven en tegelijkertijd een zo hoog mogelijke score neerzetten. Maar daar waar Trials retemoeilijk en realistischer is, merk je toch dat bij Joe Danger de termen ‘arcade’ en ‘toegankelijk’ een grote rol hebben gespeeld.

Maar dat betekent niet dat je lekker door de game kunt banjeren zoals je dat wellicht gewend bent van de meer sociaal aangelegen videogames die op mobiele platformen worden uitgebracht. Je hebt wel degelijk te maken met een behoorlijke uitdaging; een uitdaging die zijn bestaansrecht niet ontleend aan een besturing vol mankementen. De controls werken behoorlijk prima; mocht dat je ding niet zijn, dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de controller van de Nvidia Shield, MOGA of Xbox 360 te gebruiken.

Joe Danger bevat op Android tachtig levels, dagelijkse uitdagingen, 29 personages en daardoor uren speelplezier. Toen ik de game meer dan drie jaar geleden recenseerde op Xbox 360, was ik al te spreken over het design van de game: het plezier staat centraal. Mocht je dus interesse hebben in een dergelijk spel, zorg er dan voor dat je tenminste 107MB aan vrije schijfruimte en Android 4.0 op je tablet hebt staan. De game kost je overigens 3,22 euro, maar bevat wel in-app-aankopen, die gelukkig niet zo fel aanwezig zijn als in andere games.

  • Joe Danger
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.