Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Konami lanceert Swords & Poker op Android

Geschreven door
Geplaatst op6 april 2015, 11:19 CategorieAndroid

Speluitgever Konami heeft Swords & Poker uitgebracht op Android, nadat de game eerder verkrijgbaar was voor het mobiele platform van Apple. Het spel combineert rpg-elementen met een goed potje poker.

In Swords & Poker moet je pokeren om te overleven

Wanneer je de Google Play Store bezoekt en op zoek gaat naar toffe games, dan kom je ongetwijfeld veel puzzelgames tegen die allemaal wel op één of andere manier een gimmick combineren met populaire game mechanics, zoals het combineren van drie of meer van dezelfde elementen. Maar soms is er een uitzondering te spotten, zoals Swords & Poker van Konami, een Japanse speluitgever die gamers wellicht beter kennen van spellen als Yu-Gi-Oh, Metal Gear Solid of Pro Evolution Soccer. De uitgever brengt steeds vaker mobiele games uit.

In Swords & Poker krijg je de taak om door kerkers te kruipen op zoek naar schatten, terwijl je het ondertussen opneemt tegen monsters die maar al te graag een potje willen pokeren. Heel erg logisch klinkt het wellicht niet, maar dat levert vaak wel interessante gameplay op – en dat is nu ook het geval met deze game. Per ‘gevecht’ moet je natuurlijk als winnaar uit de bus komen, door een betere hand te hebben dan je tegenstander. Heb je dus verstand van pokeren, houd je van Japanse role playing games en heb je geld zat? Dan is deze game wat voor jou.

Heb je geld zat? Ja, dat is een serieuze voorwaarde voor deze game. Hij barst namelijk van de in-app-aankopen, die variëren van 0,94 euro tot en met 96,69 euro per item. Ook moet je tablet minstens een dualcore-processor, die geklokt is op 1,2 GHz, en 1GB aan werkgeheugen hebben, evenals 87MB aan vrij schijfruimte. Daarnaast heb je ook tenminste Android 4.0 nodig. De game is uiteraard gratis te downloaden, zoals dat wel vaker is met games die ontzettend veel in-app-aankopen hebben. Je vindt de game via de onderstaande link.

  • Sword & Poker
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.