Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lego Movie The Videogame nu beschikbaar via Nvidia GRID

Geschreven door
Geplaatst op30 april 2015, 12:17 CategorieAndroid

Vanaf vandaag is het mogelijk om Lego Movie The Videogame op je Nvidia Shield via de GRID-gamestreamingdienst te spelen. De Nvidia GRID-streamingdienst is nog tot en met eind juni gratis voor iedereen met een Shield Tablet.

Lego Movie The Videogame op GRID

Heb je een Shield Tablet in huis, dan maak je ongetwijfeld gebruik van Nvidia’s GRID: een streamingdienst voor games. Op die dienst vind je een aantal titels die je tot en met eind juni gratis kunt spelen. Daarna moet je er een vast maandbedrag voor betalen, net zoals dat vaker voorkomt bij streamingdiensten. Vanaf vandaag is het assortiment aangevuld met Lego Movie Videogame: de videogame gebaseerd op de Lego Movie. Eerder kwam de game nog naar iOS, terwijl een officiële Android-versie nog op zich laat wachten.

Dit is geen port van de mobiele versie, maar de complete console game. Net als in de film is het zo dat Emmett blok voor blok het Lego-universum moet redden, terwijl je op zoekt gaat naar de Kragle. Onderweg kom je heel wat puzzels en personages tegen – mocht je de film nog niet gezien hebben, maak je borst dan maar vast nat. The Lego Movie Video Game heeft meer dan negentig personages die je kunt ontgrendelen. Tussen de levels krijg je cutscenes uit de film te zien; helaas wel zonder de originele stemacteurs, maar dat mag de pret niet drukken.

Omdat GRID een streamingdienst is, betekent dat dat de content van het videospel wordt gestreamd naar je tablet – je hoeft dus geen games te installeren en de grafische kwaliteiten zijn niet afhankelijk van de hardware van de tablet.In totaal zijn er nu al twintig games beschikbaar, waaronder het fenomenale Batman: Arkham City en het altijd grappige Borderlands 2 en klassiekkers als Brutal Legend en Psychonauts. Het bedrijf is voornemens elke week één of meerdere titels toe te voegen aan de dienst, zodat het altijd waar voor je geld blijft bieden.

  • Delen:
Nvidia Shield Tablet
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.