Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LEGO Star Wars: The Complete Saga uit op Android

Geschreven door
Geplaatst op30 april 2015, 11:24 CategorieAndroid

We hebben er even op moeten wachten, maar daar is hij dan: Lego Star Wars: The Complete Saga, nu beschikbaar voor Android-apparaten. De game is al veel langer uit voor iOS, waar je hem inmiddels gratis kunt downloaden.

Lego Star Wars: TCS uit op Android

Als de reacties op de Star Wars Episode VII-trailer ons iets kunnen vertellen, dan is het dat Star Wars vandaag de dag meer leeft dan ooit. En dat we tussen nu en het einde van het jaar, wanneer de film in de bioscoop verschijnt, genoeg Star Wars-content kunnen verwachten in allerlei vormen van content. Desondanks is de release van Lego Star Wars: The Complete Saga op Android een vreemde eend in de bijt. De game is al meer dan een jaar verkrijgbaar voor iOS, waar je het spel inmiddels voor niets kunt binnenhalen op je iPad of iPhone.

Lego Star Wars:  The Complete Saga verscheen in 2007 voor het eerst op Xbox 360 en PlayStation 3, waar het twee games in één verzamelde, die ons door alle zes de Star Wars-films meeneemt. Of je nu fan bent van de eerste drie films of niet, de Lego-spellen zijn in elk geval leuk genoeg het verhaal ‘te doorstaan’, aangezien alle verhaalelementen zijn teruggeschroefd tot slapstick humor zonder gesproken tekst. Ja, de eerste Lego-spellen hadden nog geen stemacteurs in dienst, wat hen zo hun eigen charme meegeeft. Het waren simpelere tijden.

De game kost je eenmalig 5,28 euro voor op Android. Voor een mobiele game misschien een wat forse prijs, maar weet wel dat je er in feite twee complete console-spellen voor terugkrijgt (waar spelers destijds gewoon zestig euro voor hebben betaald). De games zijn uitermate geschikt voor kinderen, met simpele puzzels, lage nadruk op geweld en komische tussenfilmpjes. Wil je de game kunnen spelen, dan heb je wel een Android-apparaat met minstens Android 4.0 of hoger nodig. Let the force be with you.

  • Lego Star Wars: The Complete Saga
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.