Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo K80: 5.5-inch phablet met Intel-chip en full hd-scherm

Geschreven door
Geplaatst op27 april 2015, 13:41 CategorieAndroid

Lenovo heeft afgelopen week in China weer een nieuwe phablet aan het assortiment toegevoegd. De Chinese fabrikant komt met de K80, een phablet met een formaat van 5.5-inch, een full hd-scherm en een Intel Atom-processor onder de motorkap.

De Lenovo K80 is een phablet die vanaf 30 april op de Chinese markt verschijnt voor een omgerekende prijs van 270 euro. Voor dit bedrag krijg je een 5.5-inch smartphone met aantrekkelijke specificaties. Zo beschikt het toestel over een Intel Atom-processor met 64-bit-ondersteuning en een kloksnelheid van 1.8GHz, 4GB aan werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 64GB dat met een microSD-kaart uit te breiden is.

Lenovo-K80-1

Het 5.5-inch ips lcd-display is voorzien van een full hd-resolutie en aan de achterzijde zien we een 13 megapixel camera voor foto’s en video’s terug. De phablet is uitgerust met een 4.000mAh accu, 4G voor mobiel internet en Android 5.0 Lollipop-software met daar overheen een schil die door Lenovo zelf ontwikkeld is. Het toestel heeft een profiel van 8.5 millimeteren komt in een zilveren, een rode en een zwarte versie.

De Lenovo K80 ligt vanaf 30 april in de Chinese winkels voor een prijs van omgerekend 270 euro. Er komt ook een goedkopere versie met 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen op de markt. Of en wanneer het toestel naar Europa komt is nog niet duidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.