Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG brengt nog een teaservideo van LG G4 uit

Geschreven door
Geplaatst op17 april 2015, 10:28 CategorieAndroid

LG heeft wederom een teaservideo vrijgegeven van de aankomende LG G4, waarin we te zien krijgen hoe helder het scherm van de phablet is. Op 28 april wordt het toestel officieel wereldkundig gemaakt, maar ondertussen laat de fabrikant steeds meer los.

LG G4-scherm te zien in teaservideo

LG heeft zich niet ingehouden deze maand. In de afgelopen twee weken hebben we al heel veel informatie over de LG G4 voorbij zien komen. Informatie die het bedrijf zelf naar buiten bracht en informatie die per ongeluk naar buiten is gekomen. Hoe je het ook wendt of keert, wanneer het toestel op 28 april 2015 wordt aangekondigd, dan zal de wereld niets schokkends tegenkomen. Alles over het toestel ligt inmiddels al op straat. Tenzij LG nog iets gigantisch in petto heeft, maar daar komen we pas achter wanneer de presentatie gehouden wordt.

Binnen de eerder gevonden website, zat nog een website verstopt. Binnen de broncode van een pagina is een url gevonden die dus naar de site van de LG G4 leidde, die op zijn beurt weer gebruikers naar een andere website stuurde. Daar stonden wel de specificaties die we eerder voorbij hebben zien komen, inclusief foto’s van het apparaat. Ergens gaan we er vanuit dat het per ongeluk is gegaan, maar aangezien LG al zoveel teasers en andere informatie heeft vrijgegeven in de afgelopen paar dagen, zal het ons niet verbazen als dit met opzet gedaan is.

Specs die we herkennen van de pagina, zijn het qhd ips-scherm van 5,5 inch, de 16 megapixel-camera, het leren design en de grotere batterij van 3000 mAh. Eerder verstuurde LG een aantal uitnodigingen rond voor een evenement dat op 28 april wordt gehouden. Alles wijst erop dattijdens dit event de LG G4 wordt aangekondigd. Maar tot die tijd kun je het beste nog even een slag om de arm houden, aangezien LG ook zomaar wat anders kan doen, natuurlijk. Zeker weten doen we het pas op de 28ste, dus noteer die datum in je agenda.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.