Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G4 krijgt 16 megapixel-camera

Geschreven door
Geplaatst op9 april 2015, 11:30 CategorieAndroid

LG heeft bekendgemaakt wat voor camera de aankomende LG G4 ingebouwd krijgt: eentje van maar liefst 16 megapixels, met een opening van f/1,8. De aankondiging van de LG G4 wordt naar verluidt op 28 april gedaan.

LG G4 krijgt 16 megapixel-camera

Om de zoveel dagen geeft LG steeds een beetje meer informatie over de aankomende LG G4-phablet, terwijl de officiële lancering van het apparaat op 28 april gaat plaatsvinden. Vandaag kondigt de fabrikant aan wat voor camera we mogen verwachten op het toestel: eentje van 16 megapixels, met een opening van f/1,8. Volgens LG is dit de wijdste opening die het bedrijf ooit heeft ontwikkeld. Eerder plaagde LG ons al met wat de camera allemaal in huis heeft, met de video die je hieronder nog eens kunt bekijken.

LG geeft aan dat de camera in staat is tot tachtig procent meer licht toe te laten dan de camera die we terugvinden op de LG G3. Dit betekent dat de camera mooiere foto’s kan maken met weinig licht en dat de foto’s in theorie veel minder wazig worden (tenzij je natuurlijk zelf beweegt) wanneer je snel bewegende objecten fotografeert. Aan de voorkant van de LG G4 vinden we een camera van acht megapixels en dat is weer de hoogste resolutie die LG aan de voorkant van een toestel geplaatst heeft. Deze camera kan veel beter kleuren weergeven.

Als we verder de GFXBench mogen geloven, dan krijgt de LG G4 Android 5.1 geïnstalleerd. Het scherm wordt 5,5 inch groot en krijgt een schermresolutie van 1440 bij 2560 pixels, wat neerkomt op 534 pixels per inch. Onder de motorkap vinden we onder meer een 64 bit Qualcomm Snapdragon 808-processor. Dat is een hexacore-processor, verdeeld in vier (ARM Cortex-A53) plus twee (ARM Cortex-A57) kernen. Ook kunnen we zien dat de LG G4 verder wordt voorzien van de Adreno 418-gpu, die voor de grafische kwaliteiten gaat zorgen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.