Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG G4 krijgt een licht gebogen scherm’

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2015, 14:34 CategorieAndroid

Mogelijk krijgt de LG G4-phablet een licht gebogen scherm met zich mee, als we een bericht uit de Koreaanse media mogen geloven. De buiging zal niet zo opmerkelijk zijn als bij de LG G Flex 2, maar je merkt het ongetwijfeld tijdens het bellen.

Gerucht: Ook de LG G4 krijgt een gebogen scherm

Als we de Koreaanse media mogen geloven, dan krijgt de LG G4, die eind april zal worden aangekondigd, een gebogen scherm met zich mee. De buiging zal niet zo opmerkelijk zijn als de LG G Flex 2, een phablet met een gebogen scherm van 700 mm. Nee, volgens de berichtgeving zal de buiging neerkomen op slechts 300 mm, wat een aanzienlijk verschil is. Mocht dit kloppen, dan merk je dat verschil straks tijdens het bellen of wanneer je het toestel laat vallen. In het laatste geval wordt de klap anders verdeeld dan bij een recht toestel.

Vorige week verscheen er ineens een website online over de LG G4, met daar onder meer allerlei specs en foto’s van het apparaat. We hebben de foto’s opnieuw bekeken en moeten concluderen dat wanneer de LG G4 inderdaad een licht gebogen scherm krijgt, die buiging ontzettend subtiel is. Het valt dus helemaal niet op; misschien wel vanwege het mogelijke feit dat het toestel dus helemaal niet gebogen wordt. Hoe het ook zit, eind april weten we het zeker. Dan pakt LG alle vrijgegeven informatie bijeen voor een presentatie over de G4.

Een hooggeplaatste executive binnen LG, Cho Juno, heeft al eens eerder laten weten dat de LG G4 ‘radicaal anders wordt’ dan andere phablets. Helaas kon de beste man geen details geven over wat er dan precies radicaal anders zou zijn. Verder schijnt er een industry insider te zijn die claimt dat LG voor een premium design gaat als het om zijn nieuwe toestellen gaat. Deze nieuwe toestellen zouden in elk geval op hetzelfde niveau zitten als de concurrentie en wellicht zelfs voorbijstreven als het om het woord ‘premium’ gaat.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.