Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG geeft nog een video over LG G4 vrij

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2015, 9:55 CategorieAndroid

LG heeft wederom een video vrijgegeven over de LG G4, met dit keer de focus op de software die we op de aankomende phablet gaan tegenkomen. De software in kwestie is de LG G4 UX 4.0, en die bevat een aantal geinige features.

Check de LG G4 UX 4.0 in onderstaande video

LG heeft ons de afgelopen weken bijna dagelijks voorzien van nieuwe informatie over de LG G4-phablet, die het bedrijf officieel nog moet aankondigen. Het is wat ons betreft één van de meest intensieve marketingperiode die we ooit hebben gezien en we kunnen tot nu toe niets anders doen dan concluderen dat het een succesvolle periode is: de LG G4 staat op dit punt bij menigeen op de radar en veel mensen weten inmiddels wat het is en wat je ermee kunt. Maar dat weerhoudt LG er niet van gewoon nog een video uit te brengen.

Eén van de pilaren tijdens deze marketingperiode, is de focus op de camera van de phablet. En in de bovenstaande video, is dat ook niet anders. Want naast een aantal andere features, komt ook weer die camera aan bod. LG legt ons nog eens uit wat we precies met de Quick Shot-functie kunnen en hoe we snel goede selfies kunnen maken met de LG G4. Door middel van een simpele beweging, ben je in staat ‘de perfecte selfie’ te produceren, aangezien het toestel je de mogelijkheid geeft uit maar liefst vier foto’s te kiezen.

Maar dat is natuurlijk niet alles. Ook zien we dat de LG G4 UX 4.0 in staat is custom ringtones aan contacten toe te wijzen, zodat je al meteen weet wie er belt, op het moment dat je gebeld wordt. Ook bevat de LG G4 de functie om webpagina’s helemaal te strippen tot je alleen de tekst over hebt; een opkomende feature bij webbrowsers, die lezers alleen wil geven wat voor hen belangrijk is: het lezen van de tekst. De LG G4 wordt op 28 april 2015 aangekondigd door LG. Daar krijgen we waarschijnlijk de bevestiging van onder meer de specs.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.