Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG geeft video vrij van LG G4, met de focus op de camera

Geschreven door
Geplaatst op21 april 2015, 11:33 CategorieAndroid

LG heeft een nieuwe video uitgebracht van de LG G4, met daarin de focus op wat de camera allemaal kan in verschillende situaties. De video wordt gepresenteerd door een fotograaf, die de camera in al die verschillende situaties gebruikt.

Zie wat de LG G4 kan in onderstaande video

Het is waarschijnlijk nog niet eerder voorgekomen dat LG zo veel aandacht besteed aan een onaangekondigd toestel. Hoewel de LG G4 pas eind april wordt tentoongesteld, hebben we bijna alle informatie over het toestel al voorbij zien komen. In de onderstaande video komt daar nog een schat aan informatie bij over de camera die de phablet aan boord heeft. eentje van 16 megapixels, met een opening van f/1,8. Volgens LG is dit de wijdste opening die het bedrijf ooit heeft ontwikkeld. Eerder plaagde LG ons al met wat de camera kan.

LG geeft aan dat de camera in staat is tot tachtig procent meer licht toe te laten dan de camera die we terugvinden op de LG G3. Dit betekent dat de camera mooiere foto’s kan maken met weinig licht en dat de foto’s in theorie veel minder wazig worden (tenzij je natuurlijk zelf beweegt) wanneer je snel bewegende objecten fotografeert. Aan de voorkant van de LG G4 vinden we een camera van acht megapixels en dat is weer de hoogste resolutie die LG aan de voorkant van een toestel geplaatst heeft. Deze camera kan veel beter kleuren weergeven.

Als we verder de GFXBench mogen geloven, dan krijgt de LG G4 Android 5.1 geïnstalleerd. Het scherm wordt 5,5 inch groot en krijgt een schermresolutie van 1440 bij 2560 pixels, wat neerkomt op 534 pixels per inch. Onder de motorkap vinden we onder meer een 64 bit Qualcomm Snapdragon 808-processor. Dat is een hexacore-processor, verdeeld in vier (ARM Cortex-A53) plus twee (ARM Cortex-A57) kernen. Ook kunnen we zien dat de LG G4 verder wordt voorzien van de Adreno 418-gpu, die voor de grafische kwaliteiten gaat zorgen.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.