Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG gooit per ongeluk LG G4-site online, specs bekend

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2015, 9:34 CategorieAndroid

LG heeft dit weekend per ongeluk de website voor de aankomende LG G4 online gegooid, waardoor we nu zeker weten wat de specs zijn en hoe de phablet eruit komt te zien. 28 april wordt de LG G4 officieel aangekondigd.

Site LG G4 staat online; specs en foto’s te zien

Dit weekend heeft LG een website over de LG G4 online gezet (en weer offline gehaald). Op die website kon je gedetailleerde informatie lezen over het nieuwe vlaggenschip van de fabrikant. Zo stond er een lijstje met daarin een aantal specificaties, die naar verluidt in feite van de LG G3 zijn. Dat verklappen de Android-versie (Android 4.4.2) en de cameraspecificaties. We gaan ervan uit dat dit slechts placeholders zijn en dat die wel degelijk worden geüpdatet aan het einde van de maand, aangezien het toestel dan wordt aangekondigd.

lg-g4-renders

Binnen de gevonden website, zat nog een website verstopt. Binnen de broncode van een pagina is een url gevonden die dus naar de site van de LG G4 leidde, die op zijn beurt weer gebruikers naar een andere website stuurde. Daar stonden wel de specificaties die we eerder voorbij hebben zien komen, inclusief foto’s van het apparaat. Ergens gaan we er vanuit dat het per ongeluk is gegaan, maar aangezien LG al zoveel teasers en andere informatie heeft vrijgegeven in de afgelopen paar dagen, zal het ons niet verbazen als dit met opzet gedaan is.

Specs die we herkennen van de pagina, zijn het qhd ips-scherm van 5,5 inch, de 16 megapixel-camera, het leren design en de grotere batterij van 3000 mAh. Eerder verstuurde LG een aantal uitnodigingen rond voor een evenement dat op 28 april wordt gehouden. Alles wijst erop dattijdens dit event de LG G4 wordt aangekondigd. Maar tot die tijd kun je het beste nog even een slag om de arm houden, aangezien LG ook zomaar wat anders kan doen, natuurlijk. Zeker weten doen we het pas op de 28ste, dus noteer die datum in je agenda.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.