Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG publiceert officiële LG G4 teaser

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2015, 11:27 CategorieAndroid

LG heeft een officiële teaser video vrijgegeven van de LG G4: de phablet die mogelijk eind april wordt aangekondigd tijdens een LG event. Het gaat om een teaser, dus je moet goed kijken om iets te zien wat iets over de LG G4 vertelt.

LG geeft LG G4 teaser vrij

LG heeft dinsdag een nieuwe teaser video vrijgegeven over de LG G4. Officieel is de phablet nog niet aangekondigd, maar de verwachting is dat dit op 28 april gaat gebeuren. LG heeft namelijk een evenement gepland op die dag, waar het al de uitnodigingen voor heeft rondgestuurd.  De uitnodiging lijkt op een soort hoesje van een notebook, met daarop de tekst ‘See the Great, Feel the Great’. Die G heeft hetzelfde lettertype als de G van de LG G-serie. Onduidelijk is waar LG precies op doelt met die tagline; misschien de nieuwe stijl?

Een hooggeplaatste executive binnen LG, Cho Juno, heeft al eens eerder laten weten dat de LG G4 ‘radicaal anders wordt’ dan andere phablets. Helaas kon de beste man geen details geven over wat er dan precies radicaal anders zou zijn. Nu schijnt er een industry insider die claimt dat LG voor een premium design gaat als het om zijn nieuwe toestellen gaat. Deze nieuwe toestellen zouden in elk geval op hetzelfde niveau zitten als de concurrentie en wellicht zelfs voorbijstreven als het om het woord ‘premium’ gaat.

En als we de GFXBench mogen geloven, dan krijgt de LG G4 Android 5.1 geïnstalleerd. Het scherm wordt 5,5 inch groot en krijgt een schermresolutie van 1440 bij 2560 pixels, wat neerkomt op 534 pixels per inch. Onder de motorkap vinden we onder meer een 64 bit Qualcomm Snapdragon 808-processor. Dat is een hexacore-processor, verdeeld in vier (ARM Cortex-A53) plus twee (ARM Cortex-A57) kernen. Ook kunnen we zien dat de LG G4 verder wordt voorzien van de Adreno 418-gpu, die voor de grafische kwaliteiten gaat zorgen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.