Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG toont alvast LG UX 4.0-interface

Geschreven door
Geplaatst op6 april 2015, 12:11 CategorieAndroid

Het lijkt erop dat LG niet meer kan wachten om de LG G4 tentoon te stellen, dus presenteert het bedrijf alvast de LG UX 4.0-interface. Eerder zagen we al het nieuwe scherm voorbijkomen van de phablet die mogelijk 28 april wordt aangekondigd.

LG G4 krijgt LG UX 4.0

Hoewel LG pas de LG G4 eind april gaat aankondigen, lijkt het erop dat het bedrijf zijn enthousiasme niet meer in kan houden. Eerder zagen we al het scherm van de aankomende phablet voorbijkomen en vandaag laat de fabrikant al zien wat we van de software mogen verwachten. LG geeft aan dat deze software, de gebruikersinterface, gemakkelijk en snel te gebruiken moet zijn, maar tegelijkertijd ook genoeg opties moet bieden voor het personaliseren van het user interface. Maar er zijn ook meer details vrijgegeven over LG UX 4.0.

Met LG UX 4.0 introduceert de fabrikant namelijk enkele nieuwe features voor het maken van foto’s, zoals de Quick Shot. Met Quick Shot kun je snel een foto maken, door tweemaal op de volumeknop te drukken die zich op de achterkant bevindt. Er is ook een Expert Camera-modus: dankzij deze functie zal de Gallerij-applicatie, standaard aanwezig op Android-tablets en -smartphones, precies weten waar je de foto genomen hebt en zal alle soortgelijke foto’s binnen één album plaatsen, zodat alles goed bij elkaar gegroepeerd blijft.

Ook is er de Smart Board, die wat wegheeft van Google Now: deze widget combineert informatie vanuit je kalender, muziekspeler en fitness-app en meer. Smart Alert belooft een functie te zijn die leert over je levensstijl en biedt gepersonaliseerde notificaties aan. Mocht je bijvoorbeeld van basketbal houden, dan zal de phablet je erop wijzen dat het weer goed genoeg is voor een snel potje hoops. Visueel gezien lijkt LG UX 4.0 op zijn voorganger. Op 28 april gaan we ongetwijfeld meer horen over deze nieuwe interface.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.