Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech introduceert Keys-To-Go toetsenbord voor Android en Windows

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2015, 10:48 CategorieAccessoires

Vorig jaar introduceerde Logitech het slanke Keys-To-Go toetsenbord voor de iPad. Dit draagbare toetsenbord is voorzien van een compact design en maakt middels Bluetooth verbinding met je tablet. Deze week brengt Logitech nieuwe varianten voor tablets met Android en Windows uit.

Het dunne en lichte ontwerp zorgt ervoor dat de Logitech Keys-To-Go eenvoudig in elke tas of jaszak past, zonder veel ruimte of gewicht in te nemen. De waterafstotende FabricSkin beschermt het toetsenbord tegen morsen en vuil, kan eenvoudig worden schoongemaakt en biedt bescherming tegen vallen.

Logitech-Keys-To-Go-Windows-Android-1

Ondanks het dunne ontwerp beschikt de Logitech Keys-To-Go over goed geplaatste toetsen voor comfortabel typen en een rij Android- en Windows-sneltoetsen voor extra gebruiksgemak en productiviteit. Deze uitvoering van het draagbare toetsenbord beschikt tevens over een draagbare standaard voor eenvoudig typen op een smartphone. De draagbare standaard is bevestigd aan het toetsenbord en houdt de smartphone in de rechte positie.

Het draagbare Logitech Keys-To-Go toetsenbord is beschikbaar voor het Android-platform 4.1 of hoger en Windows 7 of hoger. Het toetsenbord is naar verwachting vanaf april te koop in Nederland voor een adviesprijs van 69,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.