Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Marvel Mighty Heroes nu uit voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op1 april 2015, 10:06 CategorieAndroid

Kun je net als wij niet meer wachten op die nieuwe Avengers-film? Check dan deze toffe mobiele game, genaamd Marvel Mighty Heroes. Het spel is gratis te downloaden voor Android en iOS, maar bevat wel in-app-aankopen.

Marvel Mighty Heroes

We tellen de dagen af tot de nieuwe Avengers-film van Marvel en ondertussen proberen we onze Marvel-honger te stillen met games en andere vormen van media. Eén van die games is Marvel Mighty Heroes: een nieuwe brawler die je nu kunt downloaden op je iPad of Android-tablet. In deze game kruip je in de huid van één van de vele Marvel-helden, zoals Thor, The Hulk, Spider-man, Captain America of Black Widow, of Marvel-schurken, zoals Loki, Green Goblin of Venom, en schop je de konten van iedereen die je maar in de weg staat.

Opvallend aan deze titel, gemaakt door Marvel in samenwerking met DeNa, is dat er een coöperatieve modus aanwezig is, waarin vier spelers samen online kunnen spelen en elk nog eens drie personages met zich mee kunnen brengen. Wanneer je personages uitkiest, dan hoef je je ook niet te houden aan bestaande teams, zoals de Avengers of de Guardians of the Galaxy, maar je bent in staat zelfs uiteenlopende teams in elkaar te flansen. Bovendien heb je ook nog eens toegang tot andere outfits van de helden – een feest van herkenning.

Je hebt als doel het beschermen van het Marvel-universum en strijdt met andere spelers voor een felbegeerde plek op een leaderboard. Wanneer je een nieuw personage of pakje vrij speelt, dan betekent dat dat je direct toegang krijgt tot nieuwe krachten en vaardigheden, dus dat is erg tof. Let wel op: hoewel de game gratis te downloaden is voor Android en iOS, is het wel zo dat die volgeladen is met in-app-aankopen. Maar houd je van brawlers, ongeveer in de stijl van de Ultimate Alliance-games op consoles, dan vind je deze game wel tof.

  • Marvel Mighty Heroes
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.