Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer geruchten opgedoken over Surface Pro 4

Geschreven door
Geplaatst op29 april 2015, 9:44 CategorieWindows

Er zijn meerdere geruchten opgedoken over de Microsoft Surface Pro 4-tablet, die de Microsoft Surface Pro 3 moet gaan opvolgen. Over het design wordt wederom gezegd dat het apparaat geen ventilator krijgt, waardoor die dun kan blijven.

‘Surface Pro 4 krijgt geen ventilator’

De Microsoft Surface 3 is nog maar net aangekondigd, of we hebben het alweer over de Microsoft Surface Pro 4: de opvolger van de Surface Pro 3. Er is waarschijnlijk geen persoon op aarde die denkt dat de Surface Pro 4 voor het einde van het jaar uitkomt, wanneer Microsoft druk achter Windows 10 gaat zetten qua marketing, maar dat weerhoudt het internet er niet van met geruchten op de proppen te komen die nog wel eens zouden kunnen kloppen. Bovendien doet de Surface Pro 3 het nog steeds goed, dus een snelle opvolger is overbodig.

Zo zou de Surface Pro 4 een vijfde generatie Intel Broadwell-processor krijgen en niet de Core M. Het design staat toe dat er geen fan nodig is om de hitte af te stoten; wel heeft het apparaat kleine gaatjes waar die hitte uit kan, maar die zijn niet zo groot en zichtbaar als bij de Surface Pro 3. Ook zou de Pro 4 veel minder lawaai maken, juist vanwege dat gebrek aan een ventilator. Bovendien zou het apparaat veel dunner worden, maar niet per se lichter. Ook wordt er gezegd dat de Surface Pro 4 een scherm van 12 inch krijgt; resolutie is hetzelfde als op Pro 3.

Onduidelijk is of er nog andere opties komen wat het scherm betreft. En als we de geruchten mogen geloven, afkomstig van iemand die een prototype in handen heeft, dan lijkt de Pro 4 ontzettend veel op de Pro 3, als je kijkt naar het scherm, de batterij, de plaatsen van de poorten en de kickstand. Het is voorlopig nog even gissen of deze geruchten kloppen natuurlijk. En voorlopig zullen we er nog niet achter komen, aangezien Microsoft zich voor nu wil focussen op de Surface Pro 3, wat natuurlijk volledig te begrijpen is. We wachten rustig af.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.