Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft brengt Halo-spinoffs naar iPad en Windows

Geschreven door
Geplaatst op17 april 2015, 11:12 CategorieApplicaties

Microsoft heeft bekendgemaakt dat het de twee Halo-spinoffs naar zowel iPad, iPhone als Windows brengt. Zowel los als in een bundel. De games zijn gemaakt door de Nederlandse gamestudio Vanguard Games, gevestigd in Amsterdam.

Beide Halo-spinoffs uit op iPad

Microsoft heeft bekendgemaakt dat beide Halo-spinoff-spellen vanaf nu verkrijgbaar zijn voor iOS, dus zowel iPad als iPhone. Desondanks raden we je aan de game op je iPad te spelen, omdat het grotere scherm beter past bij de gameplay, naar onze bescheiden mening. Het gaat hier om de games Halo: Spartan Strike en Halo: Spartan Assault. De spellen kosten je 5,99 euro per stuk. Maar wanneer je ze allebei koopt, dan krijg je korting. In een bundel ben je eenmalig 9,99 euro kwijt voor twee toffe spellen van Nederlandse bodem.

Microsoft was eerder voornemens Halo: Spartan Strike in december voor Windows 8 en Windows Phone te lanceren, maar opeens verdween de game uit het zicht. Vanaf vandaag zijn ook allebei de games verkrijgbaar voor Windows, dus je kunt ze ook op je Windows-tablet spelen. Of er ooit nog een deel op Android uitkomt, is helaas niet bekend. Maar gezien Microsofts agressieve Android-strategie van de laatste paar maanden, zal het ons niets verbazen als we binnenkort ook de Android-versies mogen verwachten. Kwestie van tijd.

Halo is een serie van Microsoft die al jaren meegaat. Sinds de eerste Xbox van Microsoft toont de first-person shooter-serie aan wat de hardware van Microsoft in huis heeft. Zowel qua graphics als online mogelijkheden. Omdat Halo een eigen franchise van Microsoft is, is dat niet vreemd. De mobiele versies van Halo zijn in Nederland gemaakt door de Amsterdamse studio Vanguard Games en geoptimaliseerd voor het touchscreen. Dat betekent dat we nu geen first-person shooter spelen, maar een topdown strategisch schietspel voor Halo-actie.

  • Halo: Spartan Bundle
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.