Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Microsoft Surface Pro 4 staat om de hoek’

Geschreven door
Geplaatst op14 april 2015, 8:56 CategorieWindows

 

Slechts enkele weken nadat Microsoft de Surface 3 aankondigde, zou het bedrijf de Microsoft Surface Pro 4 al willen aankondigen. Die aankondiging zou eind deze maand al plaats moeten vinden, tijdens Microsoft Build 2015.

Gerucht: de Surface Pro 4 wordt snel aangekondigd

Hoewel de Surface 3 nog maar net is aangekondigd door Microsoft, die de terechte vraag opleverde welke rol de Surface Pro 3 nog had, kan het zijn dat Microsoft de opvolger van die Pro 3 eind april al aankondigt. Het gerucht gaat namelijk dat Microsoft voornemens is de Microsoft Surface Pro 4 tijdens Microsoft Build 2015 te presenteren. Hoewel we officieel nog niets weten over die nieuwe Surface Pro, schijnt het apparaat krachtiger en veelzijdiger te zijn dan de nieuwe Macbook van Apple, die het vorige maand aankondigde.

Een bron die naar verluidt bekend zou zijn met de plannen van het bedrijf uit Redmond, vertelt dat Microsoft zijn “next-generation Surface Pro 4 tablet during the upcoming Build developer conference in April” gaat aankondigen. In juni zou het apparaat al in productie gaan, zodat het apparaat in de tweede helft van 2015 kan worden verkocht. Ook zou Microsoft de Microsoft Surface Pro 4 meer als een 2-in-1-hybride in de markt willen zetten, met de nadruk op zijn prestatie als laptop – in tegenstelling tot wat Microsoft met de Surface 3 deed.

Microsoft kondigde eerder dus de Surface 3 aan. Net als zijn oudere broer de Surface Pro 3, is dit een twee-in-één-apparaat die de draagbaarheid van een tablet met de gebruiksvriendelijkheid van een laptop moet combineren. Het verschil met de Pro 3 is dat de Surface 3 dunner, lichter en lager geprijsd is en biedt alle Windows- en Office-mogelijkheden gecombineerd met een lange batterijlevensduur. De tablet ondersteunt Windows apps en is te verkrijgen in een 4g-versie, zodat je onderweg ook altijd verbonden blijft.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.